fbpx
Parcel Pro

Lord of the Rings, Harry Potter of De zeven zussen – boeken lezen lijkt weer helemaal een comeback te maken. Het gebeurt dan ook regelmatig dat jij een boek versturen wilt. Hierbij komt een heel proces kijken, waar je liever niet te veel aandacht aan besteed. Toch is deze aandacht wel erg belangrijk als jij een boek versturen wil. We hebben het hier over het leveringsproces en alles wat hierbij komt kijken.

 

Wanneer jij een boek versturen wil, is Parcel Pro jouw partner om dit spoedig te laten verlopen 👍!

Hoe een boek versturen?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer jij een boek versturen wil. Zo is het eerst belangrijk om antwoord te hebben op de vraag hoeveel boeken je wil versturen. Praten we over een enkel boek, dan passen de meeste pakketjes door de brievenbus en zijn de kosten voor een boek verzenden niet heel hoog. Het is ook mogelijk dat jij boeken verkoopt en dus in bulk verkoopt.

 

In Nederland kennen we veel vervoerders die je met je zending willen helpen, al zullen deze niet allemaal even goed bij jouw wens passen. Zelfs jouw gebruikelijke vervoerder waar je een contract mee hebt, kan soms buiten de boot vallen. Onze multi-carrier verzendsoftware geeft je de ruimte om met andere verzendpartijen te werken. Het is daarom goed om na te denken over hoe je je pakket precies geleverd wil zien worden, waarna je de keuze uit de leveranciers als PostNL, DHL, DPD, Budbee of iets anders kunt kiezen.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Boek versturen kosten

 

Een boek verzenden brengt kosten met zich mee. Upload je je eigen vervoerderscontract, dan kunnen we niks voor je betekenen qua kosten (sorry!), maar gebruik je een andere vervoerder aangesloten via Parcel Pro dan spreken we over tarieven die variabel zijn. Een fiets versturen heeft kosten die verschillend zijn per vervoerder, maar over het algemeen.

 

Het verschilt per leverancier wat als je een boek versturen de kosten zijn. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoeveel boeken je tegelijkertijd wil versturen, waar je het boek naartoe verstuurd en of het door de brievenbus past of niet. Zo is het lastig te zeggen wat een boek verzenden voor prijs heeft, maar is goedkoop een boek versturen wel altijd mogelijk bij Parcel Pro, ook nog op de manier die het best bij jou past.

 

Boek versturen met Parcel Pro

 

Als jij regelmatig een boek verstuurt, is Parcel Pro jouw partner! Niet langer hoef jij elke keer zelf de gegevens van je klanten in te vullen, dit wordt allemaal van je overgenomen. Parcel Pro ontwikkelt een systeem waarin de versturing zo goed als geautomatiseerd gaat:

 

Het verzendlabel wordt automatisch aangemaakt met de juiste gegevens, waardoor jij ze alleen maar hoeft uit te printen en op te plakken.

Jouw vervoerder komt de pakketten op een gewenst moment ophalen, of je brengt ze zelf naar een afgesproken punt.

Klanten ontvangen een e-mail met een track-en-trace code.

Er wordt een dashboard ontworpen waarin alle gegevens over jouw bestellingen te vinden zijn.

 

Als laatste ontvang je van ons een dashboard waarin alle gegevens over je pakketten overzichtelijk in te zien zijn. Zo weet je precies hoe je scoort, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Een fiets versturen was nog nooit zo makkelijk!Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Een boek versturen was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op