fbpx
Parcel Pro

Laat je bellen

Voer je zakelijke telefoonnummer in, dan bellen we je terug.  icon mail wit

  Mail ons

  We reageren ongeveer binnen de werkdag op jouw e-mail

  info@parcelpro.nl
  icon telefoon wit

  Bel ons

  We zijn iedere werkdag bereikbaar
  van 08.30 tot 17.30 uur

  085 273 2785

  Bedrijfsgegevens

  Parcel Pro B.V.
  Hofhoek 7
  3176 PD Poortugaal
  Nederland

  KvK 65079485

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vind je de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  Nee, wij leveren uitsluitend onze diensten aan bedrijven met een KvK.

  Staat jouw (webshop)software of vervoerder niet tussen beschikbare koppelingen? Geen zorgen, het kan toch mogelijk zijn om een koppeling te realiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 085 273 2785 of info@parcelpro.nl.

  Om jouw account te activeren, vragen wij je een éénmalige iDEAL betaling van €0,01 te doen. Na het uitvoeren van de iDEAL activatie, kan je facturen van ons verwachten. Je bent natuurlijk van harte welkom om vóór die activatie eerst eens rond te kijken.

  Een complete kennismaking met onze multi-carrier software? Vraag dan een persoonlijke demo aan!

  Wij helpen je met opstarten. Je krijgt hulp bij het aansluiten van een vervoerder en het maken van een standaard software koppeling.

  Met het Basis en Extra pakket kan je binnen kantoortijden rekenen op 24 uur responstijd op tickets. Kies je voor het Compleet of Premium pakket? Reken dan op 12 uur responstijd binnen kantoortijden.

  In combinatie met een barcode scanner is het een kwestie van simpelweg een orderfactuur of pakbon met een barcode uit te printen en deze vervolgens te scannen. Het verzendsysteem print direct een label uit die je kan gebruiken voor het verzenden van pakketten.

  Met de Multi Vendor Module heb je één account met daaronder verschillende subaccounts die gevoed worden door verschillende inkoop/verzend kanalen.

  Het is mogelijk om één hoofdaccount te maken en daar subaccounts onder te hangen (Multi Vender Module). Elk account beheert zijn eigen inlog, rapporten en zendingen.

  Parcel Pro biedt plug & play integratie van jouw (webwinkel)software-aanbieder in de vorm van koppelingen en/of applicaties. Wij zijn gekoppeld met meer dan 20 partijen!

  Kijk hier om te zien of jouw systeem als beschikbare koppeling bestaat. Staat jouw software niet vermeld? Neem dan contact met ons op en vraag naar de maatwerk mogelijkheden.

  Wij tellen jouw labels aan de hand van scanmomenten. Heb je meer labels gebruikt dan in jouw pakket zit, dan brengen we extra kosten in rekening. Voor elk label buiten jouw pakket betaal je € 0,25 / € 0,15 / € 0,10 / € 0,05 excl. btw per label afhankelijk van jouw pakket. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om te upgraden naar een ander pakket.

  Wij factureren op maandbasis. Er wordt een factuur per e-mail verzonden en het factuurbedrag wordt automatisch afgeschreven van jouw rekening.

  Beheer je meerdere webshops dan hanteren wij één hoofdaccount en zul je via dat account één complete rekening ontvangen.

  Meld je gratis aan of vraag een demo aan

  Gratis aanmeldenDemo aanvragen