fbpx
Parcel Pro

DHL zakelijk versturen

DHL is een van de meest gekozen vervoerders voor pakketten die zowel binnen als buiten Nederland bezorgd moeten worden. De onbegrensde mogelijkheden maakt DHL pakket versturen zakelijk een van de meest voor de hand liggende keuzes. Verstuur je pakketjes van je webshop met DHL? Dan geniet je namelijk van diverse voordelen. Zo zijn pakketten met DHL zakelijk versturen binnen Nederland meestal binnen een werkdag bezorgd bij je klant. Daarnaast levert DHL ook ’s avonds en op zaterdag.Met jouw webshop DHL zakelijk versturen


Maak gebruik van Parcel Pro en koppel jouw eigen webshop met DHL contract en tarieven. Zo profiteer je van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van DHL zakelijk versturen.Werking zakelijk pakketen versturen DHL


Wil je zakelijk pakketten versturen met DHL? Maak gebruik van Parcel Pro en koppel jouw eigen DHL contract en tarieven. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van DHL. Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. Je hoeft alleen jouw klantcode in te voeren en je kunt vrijwel direct beginnen met zakelijk verzenden met DHL!Voordelen DHL zakelijk versturen


Er zijn diverse voordelen met het verzendsysteem van Parcel Pro in combinatie met DHL zakelijk versturen. Allereerst kan een DHL zending handmatig worden aangemaakt of automatisch. Dit kan met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem of CSV import. Hierdoor is het zakelijk verzenden met DHL een stuk eenvoudiger. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op basis van jouw eigen contract een haalservice (pick-up) aan te vragen. Dit is een efficiënte manier van pakketten met DHL zakelijk versturen, waardoor er binnen je bedrijf meer tijd over blijft voor andere taken.

Verzendmethoden DHL zakelijk versturen

 • DFY Standaard
 • DFY Brievenbuspakket
 • DFY Avondlevering
 • DFY Parcelshop
 • DFY Zaterdaglevering
 • DFY Niet bij buren
 • DFY Extra zeker
 • Europlus
 • Europlus 11.00 uur levering
 • Europlus Pallet International
 • Freight
 • Parcel Connect

Waarom DHL?

DHL is wereldwijd bekend als een sterke logistieke dienstverlener. Ze bieden uitgebreide zakelijke verzenddiensten en de beste mogelijkheden. Zo biedt DHL zakelijk versturen:

 

Internationale dekking

DHL heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk, waardoor het ideaal is voor bedrijven die internationale zendingen nodig hebben. Het bedrijf opereert in meer dan 220 landen en regio’s, waardoor het een brede internationale dekking heeft.

 

Verschillende verzendopties

DHL biedt diverse verzendopties, waaronder expresverzendingen voor snelle leveringen en standaardopties voor minder dringende zendingen. Bedrijven kunnen de optie kiezen die het beste past bij hun behoeften en budget.

 

Traceerbaarheid

Met DHL kunnen bedrijven hun zendingen nauwkeurig volgen. Het traceerbaarheidssysteem van DHL biedt real-time informatie over de locatie en de status van pakketten, wat de transparantie in de logistieke keten bevordert.

 

Tarieven DHL zakelijk

De tarieven voor het zakelijk verzenden van pakketten met DHL verschillen afhankelijk van factoren zoals gewicht, afmetingen en bestemming, en natuurlijk jouw eigen vervoerderscontract. Deze tarieven worden doorgaans berekend op basis van een tariefsysteem dat online beschikbaar is. Kosten kunnen variëren van enkele euro’s voor nationale verzendingen tot hogere bedragen voor internationale leveringen. Voor Parcel Pro verzendsoftware betaal je een vast bedrag, aan de hand van een bepaald aantal pakketten dat je per maand wil versturen. De hoeveelheid pakketten dat je wil verzenden, kan jij zelf bepalen. Bij ons heb je de keuze uit de pakketten basic, bronze, silver en gold. Bekijk onze tarievenpagina voor extra informatie.

 

Extra verzendopties

Met DHL zakelijk kan je nog kiezen voor extra verzendopties. Zo kan je kiezen voor spoedlevering wanneer je een dringende zending hebt of voor een extra verzekering om waardevolle pakketten te beschermen. Met traceerbaarheid kan je het verzendproces bekijken. Deze opties stellen bedrijven in staat om hun verzendingen af te stemmen op hun specifieke behoeften en prioriteiten.

 

Contract van DHL zakelijk koppelen

Wil je met je webshop bestellingen verzenden via DHL zakelijk? Dan kun je met onze verzendsoftware DHL gemakkelijk koppelen aan je webshop. Voeg zelf jouw DHL contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van DHL.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met DHL zakelijke pakketten te versturen!

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de grootste (inter)nationale leveranciers zoals DHL, waardoor jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn.

 

Maak vandaag nog een account aan bij Parcel Pro en ervaar het gemak van onze verzendsoftware! Heb je nog vragen? Stel het aan onze medewerkers, we helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten