fbpx
Parcel Pro

Werk jij in een groothandel waar een fiets versturen de normaalste zaak van de wereld is, dan zul je als geen ander weten hoe ingewikkeld dit proces precies is. Hierbij hebben we het niet alleen over het inpakken van een fiets: de fiets zelf versturen is niet zo simpel.

 

Parcel Pro is jouw partner om je met dit proces te helpen. Zo is een fiets versturen eenvoudiger dan ook, omdat jij het enkel nog maar hoeft in te pakken. We vertellen je precies wat we doen en hoe we jou hiermee kunnen helpen 👍!

Fiets verzenden: welke koerier?

 

Een eerste belangrijke vraag die je moet beantwoorden is of jouw vervoerder een fiets verzenden wil. Dit kunnen er in Nederland veel verschillende zijn. Zo kies je bijvoorbeeld uit de volgende verzendpartijen:

 

– PostNL

– DHL

– DPD

– GLS

– Budbee

– En nog veel meer!

 

Het is overal mogelijk een fiets te versturen, maar soms gaat dit net wat anders. Het ideale aan werken met Parcel Pro is dat je niet vastzit aan je gebruikelijke vervoerder. Dankzij onze multi-carrier verzendsoftware werk je altijd met je voorkeur, maar nu net wat eenvoudiger dan eerder.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Fiets verzenden kosten

 

Een fiets verzenden brengt kosten met zich mee. Upload je je eigen vervoerderscontract, dan kunnen we niks voor je betekenen qua kosten (sorry!), maar gebruik je een andere vervoerder aangesloten via Parcel Pro dan spreken we over tarieven die variabel zijn. Een fiets versturen heeft kosten die verschillend zijn per vervoerder, maar over het algemeen worden er wel op twee aspecten onderscheid gemaakt.

 

Allereerst heeft het formaat van de fiets invloed op de prijs. Helaas kun je hier zelf weinig bij beïnvloeden, maar een kleiner pakket kost minder dan een groot pakket. Het tweede verschil in prijs heeft hier ook mee te maken, namelijk of je de fiets als pakket of op een pallet verstuurt. Dit laatste is duurder, maar zorgt wel voor meer stevigheid, waardoor de fiets minder snel schade oploopt tijdens het versturen.

 

Wat doet Parcel Pro tijdens verzenden fiets?

 

We kunnen je niet helpen tijdens het inpakken, maar wel tijdens het verzenden van de fiets. Dit proces is namelijk vrij ingewikkeld: je hebt te maken met verschillende gegevens per klant, verschillende leveranciers, etc. Onze verzendsoftware helpt je het eenvoudiger te maken, waardoor je tijdens het inpakken alleen nog maar de sticker hoeft uit te printen. De verzendlabel wordt automatisch gemaakt, met de juiste gegevens van de klant en voor de koerier. Daarnaast ontvangt de klant automatisch een track-and-trace e-mail, zelfs in een andere taal als het pakket naar het buitenland gaat.

 

Als laatste ontvang je van ons een dashboard waarin alle gegevens over je pakketten overzichtelijk in te zien zijn. Zo weet je precies hoe je scoort, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Een fiets versturen was nog nooit zo makkelijk!Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces, zodat pakketten versturen moeiteloos gebeurt 👍.

Maak account aanNeem contact op