fbpx
Parcel Pro

Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Zo kun je jouw webshopsoftwarepakket naar keuze koppelen, waaronder Bol.comAPI in onze plug-in familie. Dus maak je zoals vele andere webshopeigenaren gebruik van Bol retailer API om meer verkoopcijfers te genereren? Installeer dan snel onze nieuwe koppeling voor jouw Bol API webshop. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kun je direct het verzendlabel afdrukken, bijvoorbeeld met een labelprinter. Dat is efficiënt en tijdbesparend!Een koppeling met je bol.com API is binnen enkele momenten al geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw Bol API software. Je selecteert het pakket dat het beste bij jouw Bol API webshop past en je kunt direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. Bovendien kun je vanuit je eigen affiliate account toegang krijgen tot de Bol Open API. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou en je API koppeling van bol.com kan bieden!Parcel Pro is

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De Bol API koppeling haalt alle bestellingen op uit Bol.com en maakt verzendlabels aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode of de gekozen verzendmethode van jouw Bol API klant.

 • icon adresverificatie

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw Bol API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

 • tijd icon

  Bol API orders worden automatisch direct, elk uur of handmatig opgehaald door de verzendsoftware.

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Bol API webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen back-end van Bol.com API direct bij de order. Mochten er vragen zijn kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, zoals bijvoorbeeld op betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf meerdere contracten afgesloten met bijvoorbeeld PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is dan zeker een flink karwei om alle vervoerders een voor een te koppelen aan jouw Bol API webwinkel.

Wij maken het je graag een stukje makkelijker, Parcel Pro is er voor je! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. En nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact