fbpx
Parcel Pro

CCV Shop App


De CCV Shop app bij Parcel Pro is een handige tool voor online retailers die hun verzendproces willen stroomlijnen en optimaliseren. Met de CCV shop app kunnen webshops eenvoudig gebruikmaken van het Parcel Pro verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.Veel handige functies en mogelijkheden


De CCV Shop app bij Parcel Pro biedt diverse handige functies en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar klikken verzendlabels aanmaken, track & trace codes genereren, en zendingen beheren en monitoren. Daarnaast biedt de CCV shop app ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van orderverwerking, zoals het automatisch aanmaken van verzendorders en het importeren van ordergegevens vanuit andere systemen.Breed scala aan vervoerders en verzendmethoden


Een ander groot voordeel van de CCV Shop app bij Parcel Pro is de mogelijkheid om gebruik te maken van een breed scala aan vervoerders en verzendmethoden. Zo kunnen gebruikers kiezen uit diverse nationale en internationale vervoerders, waaronder PostNL, DHL, FedEx, UPS en meer. Daarnaast biedt Parcel Pro ook maatwerkoplossingen voor specifieke wensen of eisen van gebruikers. Zoals verzendingen naar afgelegen gebieden of het verpakken van kwetsbare of waardevolle producten.CCV shop app bij Parcel Pro


Al met al biedt de CCV Shop app bij Parcel Pro dus een uitgebreid en veelzijdig pakket aan verzendmogelijkheden en -oplossingen voor online retailers. Door gebruik te maken van de CCV shop app kunnen gebruikers hun verzendproces efficiënter en effectiever maken, wat kan leiden tot lagere kosten, hogere klanttevredenheid en meer groeimogelijkheden voor hun webwinkel.

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  App haalt alle orders op en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode.

 • tijd icon

  CCV Shop orders automatisch uurlijks ophalen.

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw CCV Shop webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen back-end van CCV Shop direct bij de order. Mochten er vragen zijn kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw CCV Shop. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact