fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw CS-Cart webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro CS-Cart API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.

Wat is CS-Cart API?


CS-Cart API is een e-commerce platform dat een API (Application Programming Interface) biedt om ontwikkelaars in staat te stellen programmatisch met het platform te communiceren. De CS-Cart API biedt ontwikkelaars toegang tot en manipulatie van gegevens die zijn opgeslagen binnen het CS-Cart platform, waaronder producten, klanten, bestellingen en andere aspecten van een online winkel. Deze API kan worden gebruikt om CS-Cart te integreren met andere toepassingen, zoals CRM's, boekhoudsoftware en verzenddiensten, om processen te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren.Met behulp van de CS-Cart API kunnen ontwikkelaars taken uitvoeren zoals het toevoegen van nieuwe producten aan de winkel, het bijwerken van productinformatie, het ophalen van klantgegevens en het verwerken van bestellingen. De API biedt een gestandaardiseerde manier voor toepassingen van derden om te communiceren met het CS-Cart platform, waardoor eenvoudige integratie mogelijk is en de noodzaak voor handmatige gegevensinvoer wordt verminderd. In het algemeen biedt de CS-Cart API een krachtig hulpmiddel voor ontwikkelaars om aangepaste oplossingen te creëren voor e-commerce bedrijven met behulp van het CS-Cart platform.

Functionaliteiten koppeling

  • bezorgbus icon

    API koppeling haalt alle bestellingen op uit CS-Cart en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode.

  • tijd icon

    CS-Cart orders automatisch uurlijks ophalen.

  • filteren icon

    Filteren op orderstatus bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw CS-Cart webwinkel. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact