fbpx
Parcel Pro

Jouw vervoerder(s) niet gevonden? Of ben je op zoek naar een koppeling die er niet tussen staat?

Zoek vooral niet verder! DeliveryMatch, partner van Parcel Pro, staat voor je klaar! Hiermee heb je nog meer mogelijkheden om te koppelen aan vervoerders en software partijen. Zo kunnen zij een front-end koppeling realiseren met meerdere (andere) webshop pakketten die niet standaard koppelen met Parcel Pro, werken met meerdere voorraad locaties om tegelijk uit te verzenden en jouw eigen winkels als afhaalpunt integreren!

Wil je weten wat allemaal mogelijk is? Neem even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste contactpersoon aankomt.

Combineer met onze partner voor optimaal verzenden

  • bezorgkeuze icon

    Vind jouw vervoerder(s) of webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem

Andere koppeling?

Heb je gewoon net wat meer koppelingen nodig? DeliveryMatch kan bijvoorbeeld koppelen met 50+ vervoerders wereldwijd, bijvoorbeeld Dynalogic of TNT.

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact