fbpx
Parcel Pro

⚠️ Binnenkort een nieuwe koppeling met het populaire verkoopplatform Etsy!
Stuur een mail als je een update wilt ontvangen. ⚠️Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Zo kun je jouw webshopsoftwarepakket naar keuze koppelen, waaronder de Etsy koppeling in onze plugin familie. Dus maak je zoals vele andere webshopeigenaren gebruik van Etsy? Installeer dan snel onze nieuwe koppeling voor jouw Etsy winkel. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kun je direct het verzendlabel afdrukken, bijvoorbeeld met een labelprinter. Dat is efficiënt en tijdbesparend!Een koppeling met je Etsy shop is binnen enkele momenten al geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan het platform. Je selecteert het pakket dat het beste bij jouw Etsy verkoopaccount past en je kunt direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou en je koppeling met Etsy kan bieden!

Coming soon

  • tijd icon

    Nog even geduld aub... Meer informatie over functionaliteiten van deze koppeling volgt.

Voordelen verzendsoftware

Beheer je meerdere verzendcontracten met vervoerders zoals PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, en UPS voor je Etsy shop? Maak het eenvoudiger met Parcel Pro! Het biedt een overzichtelijk dashboard voor het aanmaken, versturen en traceren van zendingen via verschillende netwerken.

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact