fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een oplossing voor je verzendsoftware, waar alle vervoerders in één omgeving gekoppeld zijn aan jouw Exact Online API software? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Exact Online API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren.


De koppeling met Exact Online API is binnen enkele momenten geregeld. Je kiest eerst het pakket dat het beste bij je past en creëert een account. Daarna koppel je jouw Exact Online API webwinkel aan het verzendsysteem. Je weet precies hoeveel je per maand kwijt bent aan je verzendingen. Heb je een maand hogere volumes te versturen? Dat is geen probleem, je betaalt dan gewoon een voordelig tarief per pakket.


Het koppelen van ons verzendsysteem met jouw Exact Online API kent nog veel meer voordelen. Ontdek vandaag nog het gemak van de voordelen die het verzendsysteem van Parcel Pro jou kan bieden. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Parcel Pro scan & print module. Je scant de pakbon en het bijbehorende label wordt automatisch geprint. Meld je vandaag nog aan en ga meteen aan de slagom jouw Exact Online API aan ons handige verzendsysteem te koppelen.

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De koppeling met je Exact Online API haalt alle bestellingen op uit jouw Exact API account en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode. De adresgegevens worden zo altijd correct overgenomen.

 • bezorgkeuze icon

  Je hebt de mogelijkheid meerdere verzendmethodes in te stellen zodat deze getoond worden wanneer je klant afrekent bij jouw Exact Online API webshop. Door klanten zelf de verzendmethode te laten kiezen, zullen meer mensen daadwerkelijk hun bestelling plaatsen.

 • tijd icon

  Orders worden automatisch elk uur opgehaald vanuit jouw Exact Online API.

 • track trace icon

  Automatisch een e-mail versturen met verzendinformatie zodra het pakket aangemeld is in. Deze e-mail is volledig in de huisstijl van jouw webwinkel en kan in meerdere talen worden verstuurd.

 • adresverificatie icon

  Pakketpunt keuze in de check-out (locatiekiezer). Zo vergroot je de hoeveelheid pakketten die succesvol worden afgeleverd.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, zoals bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je op dit moment allemaal verschillende contracten afgesloten met bijvoorbeeld DHL, DHL Express, DPD, GLS, PostNL en/of UPS? Dan is het waarschijnlijk een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Exact software.

Wij willen het je graag een stuk makkelijker maken, Parcel Pro is er voor je! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact