fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een oplossing voor je verzendsoftware zodat je alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw Lightspeed API webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Lightspeed API App! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Het verzendsysteem van Parcel Pro koppel je gemakkelijk aan je Lightspeed ecom API en je kunt er meteen gebruik van maken.


Met de Lightspeed API koppeling kun je gebruik maken van meerdere vervoerders. Hiermee vind je altijd een vervoerder die bij jouw pakketten past en heb je hiervoor maar één aanspreekpunt. Dit bespaart je een hoop tijd en frustratie. Daarnaast automatiseer je een groot deel van het verzendproces door gebruik te maken van ons verzendsysteem gekoppeld aan jouw Lightspeed API. Zo kun je gebruik maken van de Parcel Pro scan & print module voor Lightspeed API pakbonnen via een barcode op de pakbon. Je scant de pakbon en het bijbehorende label wordt automatisch geprint. Ontdek nog meer voordelen van Parcel Pro en meld je vandaag nog aan.

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  App haalt alle orders op uit je API Lighspeed webwinkel en maakt verzendlabels automatisch aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode. Hierdoor wordt het adres altijd correct overgenomen.

 • tijd icon

  Lightspeed API orders worden elk uur automatisch opgehaald.

 • locatiekiezer icon

  Pakketpunt keuze in de check-out (locatiekiezer). Zo komen meer pakketjes succesvol bij de klant terecht

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Lightspeed API webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen back-end van Lightspeed API direct bij de order. Mochten er vragen zijn van je klant, dan kun je gelijk doorklikken naar de track & trace.

 • matrix icon

  Verzendmethoden mappen o.b.v. gekozen verzendoptie in check-out door consument (verzendmatrix).

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf een contract afgesloten met DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Lightspeed API webwinkel. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact