fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw Lightspeed webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Lightspeed App! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Ook fijn: je kunt de Parcel Pro scan & print module gebruiken voor Lightspeed pakbonnen via een barcode op de pakbon.

Functionaliteiten koppeling

  • App haalt alle orders op en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode.

  • Lightspeed orders automatisch uurlijks ophalen.

  • Pakketpunt keuze in de check-out (locatiekiezer).

  • Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Lightspeed webshop.

  • Barcode in eigen back-end van Lightspeed direct bij de order. Mochten er vragen zijn kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

  • Verzendmethoden mappen o.b.v. gekozen verzendoptie in check-out door consument (verzendmatrix).

  • Filteren op orderstatus bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Fietskoeriers.nl, GLS, PostNL, Instabox en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Lightspeed webwinkel. Niet alle vervoerders zijn namelijk al standaard gekoppeld aan jouw software. Verzenden wordt op die manier alleen maar ingewikkelder. Je moet met meerdere applicaties gaan werken om alles te kunnen versturen en te monitoren. Die manier van werken is tijdrovend en inefficiënt.

Wij ontzorgen je graag, Parcel Pro is er voor jou! Wij leveren één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:
- Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard
- Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel met taal aangepast op ontvanger
- Retourportaal in eigen look & feel
- Adresverificatie Europa op postcode
- Verzenden direct vanuit je adresboek
- Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

Maak nu jouw
persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact