fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een oplossing voor je verzendsoftware waar je alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw Magento Ecommerce API webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Magento Ecommerce API plugin! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren.


De Magento Ecommerce API koppeling heb je binnen enkele momenten geactiveerd. Je kunt zowel een Magento Ecommerce API als de Magento 2 API aan ons verzendsysteem koppelen. Kies een pakket wat bij je past zodat je precies weet hoeveel je kwijt bent aan je verzendingen. Heb je een maand meer te versturen? Dan is dat uiteraard ook geen probleem, je betaalt dan gewoon een voordelig tarief per pakket.


Het koppelen van ons verzendsysteem met jouw Magento Ecommerce API kent nog veel meer voordelen. Ontdek vandaag nog het gemak van de voordelen die het verzendsysteem van Parcel Pro jou kan bieden. Maak gebruik van de Parcel Pro scan & print module. Je scant de pakbon en het bijbehorende label wordt automatisch geprint. Ontdek nog meer voordelen van Parcel Pro en meld je vandaag nog aan.

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgkeuze icon

  Mogelijkheid verzendmethodes in te stellen zodat deze getoond worden in de check-out. Door klanten de verzendmethode te laten kiezen op jouw Magento Ecommerce API webshop, zullen meer mensen daadwerkelijk hun bestelling plaatsen.

 • tijd icon

  Magento Ecommerce API orders automatisch direct ophalen of handmatig. Spreek gemakkelijk een vaste tijd af met de vervoerder op pakketten op te laten halen of breng ze zelf weg.

 • adresverificatie icon

  Pakketpunt keuze in de check-out (locatiekiezer). Zo vergroot je de hoeveelheid pakketten die succesvol worden afgeleverd.

 • printer icon

  Verzendlabels afdrukken vanuit Magento Ecommerce API back-end.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

 • track trace icon

  Automatisch een e-mail versturen met verzendinformatie zodra het pakket aangemeld is in je Magento Ecommerce API webshop. Deze e-mail is volledig in de huisstijl van jouw webwinkel en kan in meerdere talen worden verstuurd.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Magento Ecommerce API webwinkel. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact