fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een oplossing voor je verzendsoftware zodat je alle vervoerders in één omgeving kunt koppelen aan jouw OpenCart webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro OpenCart 1.x, 2.x of 3.x plugin! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.Een koppeling met je OpenCart API is eenvoudig en al binnen enkele momenten geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw OpenCart API software. Je selecteert het pakket dat het beste bij jouw OpenCart API webshop past en je kunt direct beginnen met pakketten versturen. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou kan bieden!

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De OpenCart API koppeling haalt alle bestellingen op uit jouw OpenCart API software en maakt verzendlabels aan op basis van de gekozen of standaard ingestelde verzendmethode.

 • bezorgkeuze icon

  Met de OpenCart plugin heb je de mogelijkheid verzendmethodes in te stellen zodat deze getoond worden bij de check-out. Als een klant zelf kan kiezen welke verzendmethode gebruikt wordt, zal hij of zij sneller een bestelling plaatsen in jouw OpenCart API webshop.

 • tijd icon

  OpenCart API bestellingen worden automatisch direct, per uur of handmatig opgehaald door de verzendsoftware.

 • locatiekiezer icon

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw OpenCart API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

 • printer icon

  OpenCart plugin drukt verzendlabels vanuit de backend af.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, zoals bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf een contract afgesloten met DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Shopify API webwinkel. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou!

Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact