fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw Picqer API webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Picqer API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kan je direct het verzendlabel afdrukken bijvoorbeeld met een labelprinter. Hiermee bespaar je tijd en dus geld!Een koppeling met jouw Picqer API is binnen enkele momenten al geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw Picqer API software. Allereerst selecteer je het pakket dat het beste bij jouw Picqer API past en je kunt daarna direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou kan bieden!


Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De Picqer API koppeling haalt alle bestellingen op uit jouw verkoopsoftware en maakt verzendlabels aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode of de gekozen verzendmethode van jouw klant.

 • tijd icon

  Orders worden automatisch elk uur opgehaald uit jouw Picqer API door de verzendsoftware van Parcel Pro. Zo blijven de orders in onze verzendsoftware altijd up-to-date.

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Picqer API webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen back-end van de Picqer API direct bij de order. Mochten er vragen zijn, dan kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

 • locatiekiezer icon

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw Picqer API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf een contract afgesloten met DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Picqer software. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact