fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw Prestashop API webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro Prestashop API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kun je direct het verzendlabel afdrukken, bijvoorbeeld met een speciale labelprinter. Hiermee bespaar je tijd en dus geld!Een koppeling met jouw Prestashop API is binnen enkele momenten al geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw Prestashop API software. Allereerst selecteer je het pakket dat het beste bij jouw Prestashop API past en je kunt daarna direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou en je Presta Shop API kan bieden!

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De Prestashop API koppeling haalt alle bestellingen op uit jouw verkoopsoftware en maakt verzendlabels aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode of de gekozen verzendmethode van jouw Prestashop API klant.

 • icon adresverificatie

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw Presta API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

 • tijd icon

  Orders worden automatisch elk uur of direct opgehaald uit jouw Prestashop API door de verzendsoftware van Parcel Pro. Zo blijven de orders in onze verzendsoftware altijd up-to-date.

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Prestashop API webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen back-end van de Prestashop API direct bij de order. Mochten er vragen zijn, dan kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, bijvoorbeeld op betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS en/of UPS? Dan heb je zeker je handen vol aan het koppelen van alle verzendpartners aan jouw Prestashop API. Wij maken het je graag een stukje makkelijker, Parcel Pro is er voor je!

Met een Prestashop API koppeling aan onze verzendsoftware weet je precies hoeveel je maandelijks kwijt bent aan het verzenden van je bestelling in je webshop. Met één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. En nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact