fbpx
Parcel Pro

Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Zo kun je jouw webshopsoftwarepakket naar keuze koppelen, waaronder Shopify API in onze plug-in collectie. Dus maak je zoals vele andere webshopeigenaren gebruik van Shopify? Installeer dan snel onze Shopify Exact koppeling voor jouw webshop. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kun je direct het verzendlabel afdrukken bijvoorbeeld met een labelprinter. Dat is efficiënt en tijdbesparend!Een koppeling met je Shopify API is binnen enkele momenten al geregeld. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw Shopify API software. Je selecteert het pakket dat het beste bij jouw Shopify API webshop past en je kunt direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. De installatie vindt plaats vanuit de Shopify App Store in de backoffice van jouw Shopify webshop. De app van Parcel Pro vind je in de categorie “Shipping”. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou en je API koppeling van Shopify.com kan bieden!

Functionaliteiten App

 • bezorgbus icon

  De Shopify API koppeling haalt alle bestellingen op en maakt verzendlabels aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode of de gekozen verzendmethode van jouw Shopify API klant.

 • tijd icon

  Shopify koppeling zorgt ervoor dat orders automatisch worden opgehaald door de verzendsoftware.

 • synchronisatie icon

  Status aanpassen en track & trace terugmelding na het afdrukken van een verzendlabel in de backend van jouw Shopify API webshop.

 • barcode icon

  Barcode in eigen backend van Shopify API direct bij de order. Mochten er vragen zijn kan je gelijk doorklikken naar de track & trace.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, zoals bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

 • locatiekiezer icon

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw Shopify API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf een contract afgesloten met DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Shopify API webwinkel. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact