fbpx
Parcel Pro

De Shoppagina API bij Parcel Pro is een krachtige tool waarmee webwinkeliers hun verzendproces nog verder kunnen optimaliseren en automatiseren. Met de Shoppagina API kunnen Shoppagina-gebruikers eenvoudig en naadloos integreren met Parcel Pro, waardoor ze toegang krijgen tot een breed scala aan geavanceerde verzendmogelijkheden en -diensten.Gemak met de Shoppagina API bij Parcel Pro


Dankzij de Shoppagina API bij Parcel Pro kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun verzendlabels automatisch aanmaken en hun track & trace-codes genereren en delen met hun klanten. Bovendien biedt de Shoppagina API ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende vervoerders en verzendmethoden, waaronder nationale en internationale vervoerders zoals PostNL, DHL, UPS en meer.Naadloze integratie


Een ander groot voordeel van de Shoppagina API bij Parcel Pro is de naadloze integratie met de webwinkelsoftware van Shoppagina. Gebruikers kunnen de API eenvoudig configureren en aanpassen aan hun specifieke wensen en eisen, zodat ze hun verzendproces volledig kunnen afstemmen op hun bedrijfsbehoeften.Shoppagina API bij Parcel Pro


Dankzij de Shoppagina API bij Parcel Pro kunnen gebruikers dus hun verzendproces optimaliseren en stroomlijnen, waardoor ze tijd en kosten besparen en hun klanttevredenheid en groeimogelijkheden vergroten. De Shoppagina API biedt een complete en geïntegreerde oplossing voor webwinkeliers die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele verzendpartner voor hun Shoppagina-webwinkel.

Mogelijkheden

 • printer icon

  Verzendlabels afdrukken vanuit backend van Shoppagina.

 • barcode icon

  Barcode in eigen backend direct bij de order. Mochten er vragen zijn kan je gelijk doorklikken naar de track en trace.

 • rapportage icon

  Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel met taal aangepast op ontvanger.

 • retour icon

  PDF retourlabels.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa op postcode.

 • adresboek icon

  Verzenden direct vanuit jouw adresboek.

 • collo icon

  Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending).

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS, PostNL en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan Shoppagina. Wij maken het je graag makkelijker, Parcel Pro is er voor jou! Je krijgt één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kunt aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Met de verzendsoftware van Parcel Pro kan je met 18 verschillende vervoerders samenwerken. Allemaal op één handige plek!

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact