fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw TheShopbuilders webwinkel? TheShopbuilders heeft een koppeling ontwikkeld die gelinkt is aan de verzendsoftware van Parcel Pro. Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschikt je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.

Wil je gebruik maken van de koppeling? Je kunt de Parcel Pro verzendmethode direct aanschaffen in jouw klantenaccount op www.theshopbuilders.com/klanten –> Log in –> Webwinkels –> Pijltje achter je webwinkelpakket –> Opties –> Klik om de beschikbare opties te bekijken.

Mogelijkheden

  • Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

  • Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel met taal aangepast op ontvanger

  • Retourportaal in eigen look & feel

  • Adresverificatie Europa op postcode

  • Verzenden direct vanuit jouw adresboek

  • Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw h1 webwinkel. Niet alle vervoerders zijn namelijk al standaard gekoppeld aan jouw software. Verzenden wordt op die manier alleen maar ingewikkelder. Je moet met meerdere applicaties gaan werken om alles te kunnen versturen en te monitoren. Die manier van werken is tijdrovend en inefficiënt.

Wij ontzorgen je graag, Parcel Pro is er voor je! Wij leveren één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer.

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact