fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een handige oplossing voor je verzendsoftware waarbij alle vervoerders in één omgeving gekoppeld zijn aan jouw WooCommerce API webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro WooCommerce API of WooCommerce plugin koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.WooCommerce Multi Vendor Shop koppelen aan het verzendsysteem


Heb je in jouw WooCommerce API omgeving de mogelijkheid per multi shop de plug-in te installeren? Zo ja, dan kunnen we per shop een koppeling maken met een account in het verzendsysteem. Je kunt dan per shop een account bij ons afnemen, de orders zullen dan op het juiste account binnenkomen.Bovendien kun je al binnen enkele momenten van start. De verzendsoftware van Parcel Pro koppel je namelijk gemakkelijk aan jouw WooCommerce API software. Je selecteert het pakket dat het beste bij jouw WooCommerce API webshop past en je kunt direct beginnen met pakketten efficiënt versturen. Ontdek vandaag nog de voordelen die de verzendsoftware van Parcel Pro jou en je WooCommerce API webshop kan bieden!

Functionaliteiten koppeling

 • bezorgbus icon

  De WooCommerce API koppeling haalt alle bestellingen op uit jouw WooCommerce API software en maakt verzendlabels aan op basis van de gekozen of standaard ingestelde verzendmethode.

 • bezorgkeuze icon

  Met de WooCommerce plugin heb je de mogelijkheid verzendmethodes in te stellen zodat deze getoond worden in de check-out. Als een klant zelf kan kiezen welke verzendmethode gebruikt wordt, zal hij of zij gemakkelijker een bestelling plaatsen in jouw WooCommerce API webshop.

 • locatiekiezer icon

  Klanten kunnen zelf een pakketpunt kiezen tijdens de check-out in jouw WooCommerce API webshop(locatiekiezer). Zo worden meer bestellingen succesvol afgeleverd.

 • tijd icon

  WooCommerce API orders worden automatisch direct, elk uur of handmatig opgehaald door de verzendsoftware.

 • printer icon

  WooCommerce plugin drukt verzendlabels vanuit backend WooCommerce af.

 • filteren icon

  Filteren op orderstatus, zoals bijvoorbeeld op betaald. Dus als een order betaald is, komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je momenteel zelf meerdere contracten afgesloten met bijvoorbeeld PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Cycloon, GLS en/of UPS? Het is dan zeker een flink karwei om alle vervoerders een voor een te koppelen aan jouw Wordpress WooCommerce webshop. Wij ontzorgen je graag, Parcel Pro is er voor je!

Met een WooCommerce koppeling aan onze verzendsoftware weet je precies hoeveel je maandelijks kwijt bent aan het verzenden van je bestelling in je webshop. Met één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. En nog veel meer:

✓ Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard

✓ Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel en pas de taal aan op de taal van de ontvanger

✓ Retourportaal in eigen look & feel

✓ Adresverificatie Europa op postcode

✓ Verzenden direct vanuit je adresboek

✓ Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

✓ Eén contactpersoon voor alle aanvragen die over je verzendproces gaan, namelijk de specialist van Parcel Pro

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact