fbpx
Parcel Pro

Verzendsoftware om het jou makkelijk te maken

 

Als virtual broker Shops United liepen wij regelmatig tegen de beperkingen van technologie op gebied van verzending. In 2016 namen wij zelf de touwtjes in handen en ontwikkelden wij een eigen systeem dat ervoor zorgt dat verzendprocessen optimaal kunnen worden ingericht. En daarmee werd Parcel Pro verzendsoftware geboren!  

 

De laatste jaren is online verkoop meer gegroeid dan ooit en daarom is een goed verzendsysteem belangrijk. Voor zowel e-commerce ondernemers als hun klanten. Ons team werkt dagelijks aan de ontwikkeling van slimme verzendsoftware zodat jij altijd verbonden blijft en pakketten verzenden voor jou een eenvoudige klus is. 

Waarom Parcel Pro verzendsoftware?

 
icon efficient wit
 

Bespaar tijd en gedoe

Binnen drie simpele stappen is jouw webshop gekoppeld aan Parcel Pro en kan je beginnen aan het stroomlijnen van jouw verzendproces. Met verzendsoftware worden handmatige handelingen overbodig. Hiermee bespaar je niet alleen veel tijd, maar voorkom je ook fouten.

icon customer experience wit
 

Verbeter je customer experience

Door meerdere verzendmethoden te bieden, verhoog je de kans op meer verkopen en verbeter je de customer experience. Multi-carrier verzenden? Geen probleem! Upload jouw eigen vervoerderscontract(en) en richt het verzendproces van jouw webshop optimaal in.

icon groei wit
 

Laat je online bedrijf groeien

Gebruik je eigen huisstijl in handige functies als geautomatiseerde track & trace mails en het retourportaal. Krijg meer inzicht in jouw zendingen via het rapportage dashboard en breng je online business naar een hoger niveau.

parcel pro directeur espen falkenhaug

“We maken het proces eenvoudiger, waardoor webwinkels sneller kunnen versturen. De eindklant is de winnaar.”

 

Espen Falkenhaug, directeur

Emerce100 Badge 2023

Voor derde keer op rij opgenomen in Emerce100!  

 

De Emerce100 is een jaarlijkse ranking van de beste e-business bedrijven in Nederland. Het is gebaseerd op een enquête onder beslissers in de e-commerce sector en een panel van experts. Parcel Pro verzendsoftware is al jaren een favoriet; wij zijn trots om ook in 2023 te zijn opgenomen in de Emerce100! Voor ons een bevestiging dat we op het juiste pad zijn in de ontwikkeling van onze software 😊. 

 

Er zijn verschillende redenen waarom ons verzendplatform goed wordt beoordeeld door e-commerce professionals. Een van de belangrijkste redenen is de veelzijdigheid van de software. Met onze software kan je jouw verzendproces optimaliseren terwijl je jouw klant een betere bezorgervaring biedt. 

Onze verzendsoftware in actie zien?

Geen probleem! Wij laten je graag alle functies in onze software gratis en geheel vrijblijvend zien. Aarzel niet om een gepersonaliseerde demo aan te vragen.

Begin vandaag nog met het besparen van tijd!

Demo aanvragenGratis aanmelden