fbpx
Parcel Pro

Pakket versturen naar buitenland 🌍

 

Groei jij met je bedrijf in Nederland erg snel, dan is het goed om na te denken over een uitbreiding naar het buitenland. Of je nou kiest voor een kleine stap naar België of een grote stap naar de Verenigde Staten, wanneer je je pakket wil versturen naar het buitenland zijn er veel dingen waar je op moet letten.

 

Parcel Pro helpt je graag je pakket succesvol te versturen naar het buitenland. We weten precies waar je op moet letten en zorgen voor een geautomatiseerd verzendsysteem waardoor een pakket versturen naar het buitenland erg eenvoudig wordt. Ervaar het zelf!

Pakketten versturen buitenland:
waar moet je op letten?

 

Als je vanuit Nederland pakket versturen wil naar het buitenland, zijn er meerdere dingen waar je op moet letten. We sommen er een paar voor je op!

 

→ De taal

Wanneer je een nieuw land betreedt, wordt daar vrijwel altijd ook een andere taal gesproken. Dit moet te zien zijn in jouw bedrijfsuitingen, aangezien je e-mail, track-and-trace en pakbonnen ook allemaal in de juiste taal geschreven moeten zijn. Parcel Pro verzendsoftware helpt je bij het instellen van een automatische e-mailnotificatie in de taal van de pakketontvanger.

 

→ Cultuurverschillen

Let goed op dat bepaalde grapjes en symboliek die je gebruikt niet anders opgevat wordt in een andere cultuur. Nederlanders zijn over het algemeen goed in voor een grapje, maar dat is lang niet overal het geval. Verstuur je bijvoorbeeld naar Engeland, dan mag je presentatie een stuk zakelijk, aangezien je anders niet serieus wordt genomen.

 

→ De koerier

Welke verzendpartijen er in Nederland allemaal groot zijn, weet je, maar voor andere landen is de kans aanwezig dat het heel anders in elkaar steekt. Doe dus goede marktresearch en werk met de koerier waarmee je klanten het liefst bereikt willen worden. Dit vergroot de klantvriendelijkheid. Wil je een andere verzendmethode testen? Onze multi-carrier verzendsoftware bied je de mogelijkheid ook andere vervoerders in te schakelen.

Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

icon engineering

Pakket versturen met Parcel Pro

 

Wanneer jij goedkoop een pakket versturen wil naar het buitenland, is Parcel Pro jouw beste vriend. We kunnen er niet voor zorgen dat er veranderingen komen in het tarief (sorry!), maar zorgen er wel voor dat het proces dat hier vooraf gaat zo kosteloos mogelijk plaatsvindt. Dit doen we door jou te helpen het verzendproces te optimaliseren en automatiseren. Niet langer hoeft er handmatig worden nagedacht over de juiste verzendmethode, of worden er mails vertaalt naar de juiste taal – zodra de bestelling geplaatst is, zorgt ons systeem ervoor dat dit automatisch gebeurt.Internationale track-and-trace

 

Een pakket versturen naar het buitenland betekent dat je met meer partijen te maken krijgt dan wanneer je binnenlands verstuurt. Je pakket gaat nu ook door de douane en zal dus zowel in Nederland als in het land van bestemming gecontroleerd worden. Veel extra stappen betekent ook veel extra dingen die mis kunnen gaan, dus willen we de aanwezigheid van de track-and-trace benadrukken. Vrijwel elke koerier biedt deze mogelijkheid; wanneer jij dit aanbiedt, zal de klant vanzelf meer veiligheid rondom het pakket voelen. De gebruiksvriendelijkheid wordt verhoogd, waardoor je meer bestellingen mag verwachten.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces, zodat een pakket versturen naar het buitenland moeiteloos gebeurt 👍.

Maak account aanNeem contact op