fbpx
Parcel Pro

Het is tijd om de Scandinavische grens over te steken. Toch nog dichtbij huis blijven, dan is je pakket versturen naar Denemarken een goede eerste stap. Je pakket versturen naar Denemarken klinkt misschien als een stap waar veel nieuwe informatie op je af komt, maar dat is niet helemaal waar, vooral niet als je ervoor kiest om in zee te gaan met Parcel Pro.

 

Ons geautomatiseerde verzendsysteem zorgt ervoor dat een pakket versturen naar Denemarken net zo eenvoudig is als hier in Nederland. Maak je account aan en ervaar het zelf!

Waar moet ik op letten bij pakket versturen Denemarken?

 

Een pakket versturen in Denemarken is qua proces niet heel anders dan in Nederland, maar wel qua handelingen. Hierbij is het goed om eerst na te denken over hoe we als Nederlanders zijn: vaak vrij sarcastisch, maar ook erg direct. Heb jij op je verpakking een grapje of een onserieuze tekst staan, dan kan dat in Denemarken in het verkeerde keelgat schieten. Zij houden juist meer van rust en zullen een neutrale verpakking daarom meer waarderen.

 

Om je Deense klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen in je bestelling, is het ook handig om de Deense taal je eigen te maken. Dit klinkt erg lastig, maar eigenlijk hoef je dit helemaal niet zelf te doen. Het geautomatiseerde systeem van Parcel Pro doet dit namelijk al voor je! Zo is je pakbon automatisch in het Deens en ontvangt je klant ook een track-and-trace e-mail in het Deens. Perfekt!; zo laat je echt aan je klanten zien dat je om ze geeft.

Budbee: de leverancier van Denemarken

 

Als Denemarken het eerste Scandinavische land is waar jij een pakket naartoe versturen wil, is het goed om samen te werken met Budbee. Misschien ken je de naam nog niet, maar misschien heb je deze koerier al wel eens in Nederland zien rijden, aangezien het ook hier steeds populairder wordt. In Scandinavië, en dus in Denemarken, is deze naam al helemaal gevestigd. Met hun avondleveringen en kluisleveringen spelen ze helemaal in op de wens van elke Scandinaviër: controle over hun pakketjes.

 

Natuurlijk ben je niet verplicht om gebruik te maken van Budbee wanneer je een pakket versturen wil naar Denemarken, maar het is wel een slimme keus. Heb je geen eigen contract met Budbee, dan kun je via ons multi-carrier software ook andere vervoerders kiezen. Andere leveranciers die leveren in Denemarken zijn bijvoorbeeld DHL, DSV en GLS.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger, ook in Denemarken.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger (scheelt een spoedcursus Deens 😉).

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Pakket versturen naar Denemarken

 

Dus, ben jij op zoek naar een softwarepartner die een pakket versturen naar Denemarken laat voelen alsof het een Nederlandse bestelling is? Kijk dan niet verder! Het Parcel Pro verzendsysteem is binnen no-time geïntegreerd door jouw magazijn en zorgt voor een hogere werkefficiëntie, minder nadenken en een hogere kwaliteit van je levering voor je klanten. Oftewel, wil jij tevreden klanten, in Denemarken of ergens anders in de wereld? Verstuur je pakketten dan met Parcel Pro!Service bij Parcel Pro

 

Elke ondernemer heeft unieke behoeften en vragen, dat snappen we. Daarom staat ons team altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt over ons verzendplatform, een koppeling of als je gewoon wilt weten hoe je het beste kunt beginnen als je graag naar Denemarken verstuurt. We zijn er om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

 

Transparantie is een ander kenmerk van onze service. We hebben geen verborgen kosten. Je weet altijd precies hoeveel je betaalt voor het gebruiken van Parcel Pro verzendsoftware. Dat is de gemoedsrust die je verdient.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Pakketten verzenden was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op