fbpx
Parcel Pro

Het versturen van een pakket naar Frankrijk kan een spannende stap zijn voor jouw onderneming. Gelukkig kan je met Parcel Pro je zakelijke contacten en klanten gemakkelijk voorzien van hun bestellingen. Bij het plannen van het pakket versturen naar Frankrijk moet je rekening houden met onder andere de kosten, verzendopties en douanevoorschriften. Gelukkig helpt Parcel Pro je ook daar mee!

 

Lees snel verder en ontdek de voordelen van Parcel Pro verzendsoftware.

Hoe kan ik een pakket naar Frankrijk versturen?

 

Een pakket naar Frankrijk versturen kan op twee verschillende manieren, namelijk particulier en zakelijk. Als particulier kan je natuurlijk prima naar een pakketpunt om een verzendlabel te laten maken en de verzending zo te regelen, maar als ondernemer wil je dit stappenplan toch niet iedere keer doorlopen als je een pakket versturen wil naar klanten over de grens? Verzendsoftware helpt je jouw verzendproces te versimpelen!

 

Met Parcel Pro zorg je ervoor dat alle stappen in het verzendingsproces succesvol plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan de juiste gegevens voor een verzending, een track-and-trace mogelijkheid en een correct verzendlabel. Jouw koerier haalt de pakketten op een afgesproken moment op en zorgt ervoor dat het op de juiste Franse bestemming terechtkomt.

Kosten voor pakket versturen naar Frankrijk

 

De prijs voor het verzenden van pakketten naar Frankrijk verschilt van verschillende factoren, waaronder gewicht, afmetingen, bestemming en de gekozen verzendmethode. Over het algemeen kunnen de tarieven voor standaardverzending redelijk zijn, terwijl express- of internationale verzendopties duurder kunnen zijn.

 

Jouw gebruikelijke verzendpartij heeft je ongetwijfeld al scherpe verzendtarieven gegeven, maar verlies het totale kostenplaatje niet uit het oog. Houd er rekening mee dat extra services zoals een verzekering en tracking ook invloed kunnen hebben op de totale kosten van het verzenden van je pakket naar het buitenland.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Service bij Parcel Pro

 

Elke ondernemer heeft unieke behoeften en vragen, dat snappen we. Daarom staat ons team altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt over ons verzendplatform, een koppeling of als je gewoon wilt weten hoe je het beste kunt beginnen als je graag naar Frankrijk verstuurt. We zijn er om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

 

Transparantie is een ander kenmerk van onze service. We hebben geen verborgen kosten. Je weet altijd precies hoeveel je betaalt voor het gebruiken van Parcel Pro verzendsoftware. Dat is de gemoedsrust die je verdient.Veiligheid en betrouwbaarheid

 

Natuurlijk begrijpen we ook het belang van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom werken we samen met gerenommeerde vervoerders die garant staan voor een snelle en zorgvuldige levering van je pakket. Je pakket is in goede handen en wordt met de grootste zorg behandeld. Zo kun je met een gerust hart je waardevolle items verzenden, wetende dat ze veilig aankomen op de gewenste bestemming.

Pakket versturen naar Frankrijk

 

Ben jij op zoek naar een geautomatiseerd verzendsysteem die alle juiste handelingen automatisch doorvoert bij pakketten versturen naar Frankrijk? Met Parcel Pro krijg je precies dit! Niet langer hoef jij naar dit soort zaken om te kijken, aangezien de software alles voor je regelt.

 

Zo verover je Europa in een handomdraai en breid jij je bedrijf nog verder uit. Succes!Douaneregels Frankrijk

 

Bij het verzenden naar Frankrijk is het slim om te kijken naar de benodigde douanedocumenten. Gelukkig zit Frankrijk in de Europese Unie en mag je goederen vrij verhandelen.  Eventuele douanedocumenten moet je dus goed invullen om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de voorschriften van Frankrijk. Dit omvat het duidelijk vermelden van de inhoud en de waarde van het pakket.

 

Bepaalde items kunnen beperkingen of verboden hebben voor invoer in Frankrijk, dus het is van belang om deze regels na te leven om vertragingen of problemen te voorkomen.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Wanneer je voor Parcel Pro kiest, ervaar je hoe gemakkelijk je jouw pakket verstuurd naar Frankrijk.

Maak account aanNeem contact op