fbpx
Parcel Pro

Klaar om met je bedrijf de overstap naar een nieuwe landsgrens te maken? Dan is het goed dat je je vooraf goed inleest over wat hier precies bij komt kijken. Op deze pagina vertellen we je alles over je pakket versturen naar Italië. Wanneer je een pakket versturen wil naar Italië, is het geautomatiseerde verzendsysteem van Parcel Pro jouw beste partner! Je hoeft amper nog om te kijken naar je pakketten, die succesvol hun weg naar Italië vinden op de manier die jij wil.

 

Benieuwd hoe dat gaat, een pakket versturen naar Italië? Lees snel verder of maak een account aan en kom erachter!

Hoe pakket versturen Italië?

 

Wil jij een pakket versturen naar Italië, dan is het goed om te weten hoe dit precies in zijn werking gaat. Misschien verwacht je veel nieuwe handelingen, maar dit valt reuze mee, vooral wanneer je in een geautomatiseerd systeem investeert waarin alles geregeld wordt. Zo is de overstap eenvoudig gemaakt!

 

Jij krijgt een bestelling vanuit Italië binnen, waarna je verzendsysteem alles voor je regelt. Je ontvangt het correcte verzendlabel, verstuurt automatisch een Italiaanse track-and-trace mail en print ook alle andere benodigdheden uit die je nodig hebt om een pakketje naar Italië te sturen.

Welke koeriers?

 

Als de overstap naar Italië de eerste internationale stap is die jij neemt, is het goed om te overwegen of je huidige, Nederlandse vervoerder, ook de juiste is in Italië. In sommige gevallen is het zelfs onmogelijk om deze samenwerking door te zetten wanneer je een pakket versturen wil naar Italië, omdat de leverancier hier helemaal niet te werk gaat. Hieronder twee mogelijke vervoerders:

 

🚛 DHL
De grootste koerier ter wereld levert door heel Europa, dus een pakket versturen naar Italië is bij hen geen enkel probleem. Of je nou kiest voor een groot of een klein pakket, DHL zorgt dat het pakket aan komt 👍.

 

🚛 DSV
Verstuur jij met je bedrijf voornamelijk pallets, dan is DSV een slimme partner. Deze koerier is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, maar heeft ondertussen ook Nederland en Italië al veroverd met succesvolle leveringen bij grote bestellingen.

 

🚛 ?
Heb jij geen eigen contract met één van deze vervoerders? Geen probleem, via Parcel Pro verzendosftware heb je ook multi-carrier mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk gebruikmaken van de diensten van andere vervoerders.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger, van Rome tot Napels.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger (scheelt een spoedcursus Italiaans 😉).

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Pakket versturen naar Italië

 

Wil jij je Italiaanse klanten zo goed mogelijk tegemoet komen, dan wil je altijd je pakket verzenden naar Italië met Parcel Pro! Wij zorgen voor een geautomatiseerd systeem waarin alle zendingen van Nederland naar Italië automatisch gaan. Daarnaast zorgen we ook voor een soepele samenwerking met jouw vervoerder, waardoor je gegarandeerd een succesvolle levering tegemoet gaat.

 

De eerste stap is genomen: jouw pakket versturen naar Italië. Tijd om de rest van Europa te veroveren met Parcel Pro 🌍🚀!Service bij Parcel Pro

 

Elke ondernemer heeft unieke behoeften en vragen, dat snappen we. Daarom staat ons team altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt over ons verzendplatform, een koppeling of als je gewoon wilt weten hoe je het beste kunt beginnen als je graag naar Italië verstuurt. We zijn er om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

 

Transparantie is een ander kenmerk van onze service. We hebben geen verborgen kosten. Je weet altijd precies hoeveel je betaalt voor het gebruiken van Parcel Pro verzendsoftware. Dat is de gemoedsrust die je verdient.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Pakketten verzenden was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op