fbpx
Parcel Pro

Webshops worden steeds groter. Niet langer blijven jouw pakketjes alleen binnen Nederland, de kans dat jij nu overal over de wereld kunt verzenden is groot. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer je een pakket versturen moet naar Spanje. Niet alleen wonen er veel Nederlanders in Spanje, ook lukt het jou om je merk hier goed te promoten. Oftewel, weten hoe je een pakket versturen moet naar Spanje is essentieel.

 

Gelukkig is een pakket versturen naar Spanje erg eenvoudig met de hulp van Parcel Pro verzendsoftware. We vertellen je er graag meer over!

Hoe kan ik een pakket naar Spanje versturen?

 

Een pakket naar Spanje versturen kan op twee verschillende manieren, namelijk particulier en zakelijk. Als particulier kan je natuurlijk prima naar een pakketpunt om een verzendlabel te laten maken en de verzending zo te regelen, maar als ondernemer wil je dit stappenplan toch niet iedere keer doorlopen als je een pakket versturen wil naar Spanje? Verzendsoftware helpt je jouw verzendproces te versimpelen.

 

Met Parcel Pro zorg je ervoor dat alle stappen in het verzendingsproces succesvol plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan de juiste gegevens voor een Spaanse verzending, een Spaanse track-and-trace mogelijkheid en een correct verzendlabel. Jouw koerier haalt de pakketten op een afgesproken moment op, ziet dat het pakket naar Spanje moet en zorgt ervoor dat deze hier terechtkomt.

Waar moet ik op letten bij pakket versturen Spanje?

 

Een pakket versturen naar Spanje betekent dat je op meerdere dingen moet letten: je krijgt met dingen te maken die je hier in Nederland niet hebt. Een eerste, heel logische, is de taal. In Spanje zal bijna niemand Nederlands spreken, dus is het belangrijk dat jij je hierin aanpast. Je track-and-trace mails zijn vanaf nu in het Spaans, maar ook de pakbon en andere teksten die je stuurt dienen in het Spaans geschreven te zijn.

 

Een ander, meer technisch, onderdeel waar je op moet letten bij een pakket versturen naar Spanje is het feit dat je met meerdere partijen te maken krijgt. Het is niet langer alleen een koerier en jij, er komen nu ook douanes en verschillende divisies van een koerier bij kijken, of zelfs meerdere koeriers. Dit betekent dat er meer stappen zijn waarbij iets mis kan gaan, waardoor we aanraden altijd goed te letten op de communicatie bij elke stap. Jij en je klant weten zo alles als eerste en blijven constant up-to-date.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger, ook in Spanje.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger (scheelt een spoedcursus Spaans 😉).

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Pakket versturen naar Spanje

 

Ben jij op zoek naar een geautomatiseerd verzendsysteem die alle juiste handelingen automatisch doorvoert voor wanneer je een pakket versturen wil naar Spanje? Met Parcel Pro krijg je precies dit! Niet langer hoef jij naar dit soort zaken om te kijken, aangezien de software alles voor je regelt.

 

Zo verover je Spanje in een handomdraai en breid jij je bedrijf nog verder uit. Succes!Service bij Parcel Pro

 

Elke ondernemer heeft unieke behoeften en vragen, dat snappen we. Daarom staat ons team altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt over ons verzendplatform, een koppeling of als je gewoon wilt weten hoe je het beste kunt beginnen als je graag naar Spanje verstuurt. We zijn er om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

 

Transparantie is een ander kenmerk van onze service. We hebben geen verborgen kosten. Je weet altijd precies hoeveel je betaalt voor het gebruiken van Parcel Pro verzendsoftware. Dat is de gemoedsrust die je verdient.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Pakketten verzenden was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op