fbpx
Parcel Pro

Het versturen van pakketten is een alledaagse bezigheid wanneer je een ondernemer bent. Met Parcel Pro zorg je ervoor dat je jouw pakketjes efficiënt kan versturen, zowel nationaal als internationaal. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming hebt: het versturen van je goederen moet goed verlopen. Daarom is het slim om je pakket verzekerd versturen. Zo bescherm je jezelf tegen verlies of schade aan je pakketten. Dit is een fijne bijkomst voor jou en voor jouw klant. Het pakket verzekerd versturen is een uitstekende oplossing om gemoedsrust te garanderen en met Parcel Pro is het mogelijk.

 

Ontdek alle mogelijkheden voor het verzekerd pakket versturen hieronder.

Efficiënt pakket verzekerd versturen

 

Net als het versturen van een normaal pakket ondersteunt Parcel Pro het versturen van verzekerde pakketten. Zo kun je efficiënt en gemakkelijk je goederen delen. Dankzij onze verzendsoftware is er geen tijdrovend proces meer met meerdere applicaties om alles te kunnen versturen en te monitoren. Wij weten wat de behoeften zijn van jou als ondernemer en ontwikkelen een verzendsoftware voor de toekomst. Hierdoor kun jij jouw klanten alle mogelijke verzendopties aanbieden terwijl je alle bestellingen gemakkelijk, overzichtelijk en verzekerd met één verzendplatform verwerkt.

 

Waarom verzekerd versturen?

 

Het verzekeren van pakketten biedt een extra laag bescherming tijdens het transportproces. Hoewel transportbedrijven hun uiterste best doen om pakketten veilig af te leveren, kunnen onvoorziene omstandigheden zoals ongelukken, diefstal of schade onderweg voorkomen.

 

Een verzekerd pakket versturen betekent dat je onderneming financieel gedekt is in het geval van dergelijke incidenten bij jouw pakketjes.Voordelen verzekerd versturen

 

Er zijn natuurlijk veel voordelen bij het verzekerd versturen. Hieronder staan een paar genoemd:

 

Financiële bescherming

Een van de belangrijkste voordelen van verzekerd versturen is de financiële bescherming die het biedt. Als je pakket verloren gaat, beschadigd raakt of gestolen wordt, ben je gedekt voor de waarde van de inhoud.

 

Internationale zendingen

Bij het versturen van pakketten naar het buitenland wordt het belang van een verzekering nog groter. Internationale zendingen zijn vaak onderworpen aan verschillende logistieke uitdagingen, en een verzekering zorgt ervoor dat je niet financieel verantwoordelijk bent voor verliezen die buiten jouw controle liggen.

 

Gemoedsrust

Verzekerd pakket versturen geeft jij als verzender en de ontvanger gemoedsrust. Het elimineert de zorgen over mogelijke schade of verlies tijdens het transport en stelt je in staat om met vertrouwen waardevolle items te verzenden.

Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Extra tips bij het versturen

 

Om de kans van schade en diefstal zo minimaal mogelijk te maken, hebben we enkele extra tips die jou kunnen helpen:

 

– Nauwkeurige verpakking
Zorg ervoor dat je pakket goed en veilig verpakt is. Een degelijke verpakking minimaliseert het risico op schade tijdens het transport.

 

Bewaar bewijsstukken
Houd alle ontvangstbewijzen en documentatie zorgvuldig bij. In geval van een claim is het hebben van gedocumenteerd bewijs noodzakelijk.

 

Kies betrouwbaar
Bij Parcel Pro weet je zeker dat je verzendt met de meest beste verzendmaatschappijen. Alle koeriers waarmee wij samenwerken, zijn op het gebied van verzenden veilig en betrouwbaar.

Met jouw webshop verzekerd versturen

 

Maak gebruik van Parcel Pro en koppel zo jouw eigen webshop met een gekozen koerier. Upload jouw contract en tarieven. Daarna profiteer je van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden die de koeriers bieden voor verzekerd versturen.Parcel Pro: de betrouwbare partner

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de grootste (inter)nationale leveranciers zoals DHL, UPS en DSV. Met welke partij je een contract hebt, jouw zakelijke verzendingen zullen in goede handen zijn.

 

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Een zakelijk pakket versturen was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op