fbpx
Parcel Pro

Webshops worden steeds groter. Niet langer blijven jouw pakketjes alleen binnen Nederland, maar ook over de grens is er interesse in jouw merk. Fantastisch toch?! Wil je nog gemakkelijker pakketten versturen binnen Europa? Dan is Parcel Pro verzendsoftware dé oplossing voor jou! Met Parcel Pro is het verzenden van een pakket eenvoudig en snel. Geen gedoe meer, maar eigen verzendcontracten en tarieven 👍.

 

Een pakket versturen naar een Europese bestemming is erg eenvoudig met de hulp van Parcel Pro verzendsoftware. We vertellen je er hieronder graag meer over.

Hoe kan ik een pakket naar het buitenland versturen?

 

Een pakket naar het buitenland versturen kan op twee verschillende manieren, namelijk particulier en zakelijk. Als particulier kan je natuurlijk prima naar een pakketpunt om een verzendlabel te laten maken en de verzending zo te regelen, maar als ondernemer wil je dit stappenplan toch niet iedere keer doorlopen als je een pakket versturen wil naar klanten over de grens? Verzendsoftware helpt je jouw verzendproces te versimpelen!

 

Met Parcel Pro zorg je ervoor dat alle stappen in het verzendingsproces succesvol plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan de juiste gegevens voor een verzending, een track-and-trace mogelijkheid en een correct verzendlabel. Jouw koerier haalt de pakketten op een afgesproken moment op en zorgt ervoor dat het op de juiste Europese bestemming terechtkomt.

Prijs pakketten versturen Europa

 

De prijs voor het verzenden van pakketten binnen Europa verschilt van verschillende factoren, waaronder gewicht, afmetingen, bestemming en de gekozen verzendmethode. Over het algemeen kunnen de tarieven voor standaardverzending redelijk zijn, terwijl express- of internationale verzendopties duurder kunnen zijn.

 

Jouw gebruikelijke verzendpartij heeft je ongetwijfeld al scherpe verzendtarieven gegeven, maar verlies het totale kostenplaatje niet uit het oog. Houd er rekening mee dat extra services zoals een verzekering en tracking ook invloed kunnen hebben op de totale kosten van het verzenden van je pakket naar het buitenland.Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Service bij Parcel Pro

 

Elke ondernemer heeft unieke behoeften en vragen, dat snappen we. Daarom staat ons team altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt over ons verzendplatform, een koppeling of als je gewoon wilt weten hoe je het beste kunt beginnen als je graag naar het buitenland verstuurt. We zijn er om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

 

Transparantie is een ander kenmerk van onze service. We hebben geen verborgen kosten. Je weet altijd precies hoeveel je betaalt voor het gebruiken van Parcel Pro verzendsoftware. Dat is de gemoedsrust die je verdient.Veiligheid en betrouwbaarheid

 

Natuurlijk begrijpen we ook het belang van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom werken we samen met gerenommeerde vervoerders die garant staan voor een snelle en zorgvuldige levering van je pakket. Je pakket is in goede handen en wordt met de grootste zorg behandeld. Zo kun je met een gerust hart je waardevolle items verzenden, wetende dat ze veilig aankomen op de gewenste bestemming.

Pakket versturen binnen Europa

 

Ben jij op zoek naar een geautomatiseerd verzendsysteem die alle juiste handelingen automatisch doorvoert bij pakketten versturen binnen Europa? Met Parcel Pro krijg je precies dit! Niet langer hoef jij naar dit soort zaken om te kijken, aangezien de software alles voor je regelt.

 

Zo verover je heel Europa in een handomdraai en breid jij je bedrijf nog verder uit. Succes!Voordelen pakketten versturen Europa

 

Het verzenden van pakketten in Europa biedt tal van voordelen. Allereerst is de nabijheid van verschillende landen wat leidt tot kortere levertijden en lagere verzendkosten. Binnen de EU zijn er geen douanekosten of ingewikkelde procedures, wat de verzending vereenvoudigt. Bovendien biedt Europa een uitgebreide infrastructuur voor logistiek en transport, waardoor snelle en betrouwbare leveringen mogelijk zijn.

 

Tot slot bevordert het verzenden binnen Europa internationale handel en zakelijke groei, terwijl je klant profiteert van naadloze online winkelervaringen. Grijp je kans en laat de groei van jouw webshop niet beperken door Nederlandse grenzen 💪!

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces. Pakketten verzenden was nog nooit zo makkelijk!

Maak account aanNeem contact op