fbpx
Parcel Pro

Pakket versturen naar België

 

Met je bedrijf de internationale grens over steken is een mooie stap om te nemen. Een mooie stap om hierin mee te beginnen is door je pakket te versturen naar België. Een pakket versturen naar België is een relatief kleine stap, omdat er veel mogelijk is door de samenwerkingen tussen Nederland en België. Toch is een pakket versturen naar België wel een nieuwe stap, waar we je graag mee helpen!

 

Ontdek snel hoe Parcel Pro helpt je verzendproces te verbeteren, ook wanneer je pakketten naar België verstuurd.

Verschillen met verzenden naar België

 

Als bedrijf is het goed om te realiseren dat wanneer je de oversteek naar een ander land maakt, je ook met een andere cultuur te maken krijgt. Zelfs als het de kleine stap naar onze zuiderburen is! Deze cultuurverschillen zul je direct merken als je wil verzenden naar België, bijvoorbeeld in de manier waarop jij je pakket verstuurt.

 

Een ander logisch probleem waar je mee te maken kan krijgen, is het feit dat er in Wallonië Frans wordt gesproken. Verstuur jij pakketten naar België, dan is het belangrijk om hierop in te springen. Omdat jij je klanten wel persoonlijk wil aanspreken natuurlijk. Niet alleen moet je website in het Frans beschikbaar zijn, ook moet je communicatie via mail in het Frans. Door met Parcel Pro te werken, kies je voor een verzendsysteem waarin automatisch track & trace notificaties in de juiste taal worden verstuurd.

Voordelen van Parcel Pro verzendsoftware

 • Gemakkelijk webshop koppelen met ons verzendsoftware

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met het versturen van je pakketten.

 • Adresverificatie check in verzendsoftware

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • Bezorgkeuze op verzendplatform

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en verbeter je de customer experience.

 • Track & trace pakketten met vezendsoftware

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • Retourportaal op verzendplatform

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • Rapportage dashboard op verzendplatform

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • Scan en print met verzendsoftware

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • Snellere orderverwerking met verzendsoftware

  Snellere orderverwerking
  Minder manuele handelingen en een gestroomlijnd verzendproces.

Wat onze klanten zeggen over Parcel Pro

10
19 april 2021
Thijs
We werken al een aantal jaar met Parcelpro en het pakketvolume is in de corona periode flink gestegen. De abonnementen zijn eenvoudig up te…
10
26 februari 2019
Van der Basch Trading
Pluspunten

Dit bedrijf heeft SERVICE met hoofdletters geschreven. Ze zijn mega behulpzaam en denken altijdmet je mee. Onze contact persoon Patrick heeft het woord geduld…

10
21 februari 2019
Claire
Pluspunten

Parcel Pro is meer dan perfect. Het systeem werkt vlekkeloos. Maar nog veel belangrijker als er zich iets voordoet, wordt er snel en adequaat…

Welke koeriers?

 

Wanneer je de stap naar België neemt, moet je rekening houden met je nieuwe klant en mogelijk nieuwe verzendmethoden toevoegen. Vaak heb je wel te maken met dezelfde verzendpartijen als in Nederland. Dit zijn de grootste koeriers in België:

 

FedEx

PostNL

GLS

 

Werk jij bijvoorbeeld met DHL in Nederland, dan zul je zien dat deze partij in België minder goed vertegenwoordigd is. Dit wil niet betekenen dat je hierdoor niet door kunt gaan met deze koerier, maar door in te springen op de Belgische wens, vergroot je de klantvriendelijkheid. Parcel Pro verzendsoftware is een multi-carrier systeem en bied je de mogelijkheden om ook met andere vervoerders dan je gebruikelijke partij samen te werken.

Start nu met Parcel Pro

Klinkt een geautomatiseerde systeem jou als muziek in de oren, dan graag we graag met je in zee!

Maak nu je account aan en integreer Parcel Pro software in jouw verzendproces, zodat een pakket versturen naar België moeiteloos gebeurt 👍.

Maak account aanNeem contact op