fbpx
Parcel Pro

GLS

Maak gebruik van Parcel Pro en koppel jouw eigen GLS contract en tarieven. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van GLS.Een GLS zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van de Magento 2 koppeling of CSV import.Waarom GLS?


GLS (General Logistics Systems) is een goede logistieke dienstverlener die uitgebreide zakelijke verzenddiensten aanbiedt. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van GLS zakelijk versturen:Nationaal en internationaal bereik
GLS biedt zowel nationale als internationale verzenddiensten, waardoor bedrijven zendingen binnen hun eigen land en over de grenzen heen kunnen versturen.Flexibele verzendopties
GLS biedt diverse verzendopties, waaronder standaard verzendingen en express leveringen. Bedrijven kunnen de dienst kiezen die past bij de spoedeisendheid van hun zending.Track & Trace
Het sterke Track & Trace-systeem van GLS stelt verzenders in staat om de locatie en status van hun zendingen in real-time te volgen. Dit verhoogt de zichtbaarheid en geeft gemoedsrust.Mogelijkheid servicepuntlevering
GLS maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van servicepunten, wat handig is voor ontvangers. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun pakketten op te halen bij een nabijgelegen servicepunt op een tijdstip dat voor hen geschikt is.Verzekeringsopties
GLS biedt verzekeringsmogelijkheden voor waardevolle zendingen, waardoor bedrijven extra bescherming kunnen toevoegen aan hun pakketten tijdens het transport.Werking verzenden met GLS


Wil je pakketten versturen met GLS? Maak gebruik van Parcel Pro! Voeg zelf jouw GLS contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, gebruikersnaam API / Webservice, wachtwoord API / Webservice. Nadat je het hebt gekoppeld profiteer je van veel voordelen. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van GLS.Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. Daarna kan je vrijwel direct verzenden met GLS! Dit bespaart een hoop tijd, waardoor je voortaan efficiënt kan versturen.


Verzendmethoden van GLS

 • Business Freight
 • Business Parcel
 • Business Express Freight 10:00
 • Business Express Freight 12:00
 • Express Parcel 09:00
 • Express Parcel 12:00
 • Express Parcel 17:00

Tarieven GLS

De prijzen voor zakelijke pakketverzendingen met GLS verschillen afhankelijk van gewicht, afmetingen en bestemming. En natuurlijk jouw eigen vervoerderscontract. Deze tarieven worden doorgaans berekend via een online tariefsysteem. Er is natuurlijk verschil tussen nationale verzendingen en internationale zendingen. Met Parcel Pro betaal je een vast maandelijks bedrag voor een bepaald aantal pakketten dat je via onze verzendsoftware verstuurd. Kies uit verschillende pakketten: basic, bronze, silver en gold. Raadpleeg onze tarievenpagina voor details.

 

Levertijden

Afhankelijk van het soort zending dat jij kiest, wordt de levertijd bepaald. Met de extra services van GLS zoals Express parcel kan je in diverse tijdsblokken jouw pakket laten leveren.

 

Contract van GLS koppelen

Wil je met je webshop bestellingen verzenden via GLS? Dan kun je met onze verzendsoftware gemakkelijk koppelen aan je webshop. Voeg zelf jouw contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van GLS.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met GLS zakelijke pakketten te versturen!

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de grootste (inter)nationale leveranciers zoals DHL, UPS en GLS, waardoor jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn.

 

Nieuwsgierig geworden?

Maak vandaag nog een account aan bij Parcel Pro en ervaar het gemak van onze verzendsoftware! Heb je nog vragen? Stel het aan onze medewerkers, we helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten