fbpx
Parcel Pro

PostNL zakelijk verzenden

PostNL is een van de bekendste post- en pakketvervoerders binnen Nederland. Het uitgebreide netwerk maakt PostNL een logische keuze voor menig ondernemer. Kies je PostNL zakelijk versturen voor je binnenlandse pakketten? Dan geniet je van verschillende voordelen! Zo worden pakketten met PostNL zakelijk verzenden in de meeste gevallen al de volgende werkdag geleverd, ook in het weekend.PostNL zakelijk met Parcel Pro


Maak gebruik van Parcel Pro en koppel jouw webshop PostNL contract en tarieven. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van PostNL zakelijk verzenden.PostNL webshop aanmaken


Een PostNL webshop zakelijke zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem, of CSV import. Hierdoor is het zakelijk verzenden met PostNL een stuk eenvoudiger. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op basis van jouw eigen contract een haalservice (pick-up) aan te vragen. Dit is een efficiënte manier van pakketten met PostNL zakelijk verzenden, waardoor er binnen je bedrijf efficiënter gewerkt wordt en meer tijd over blijft voor andere taken.

Verzendmethoden PostNL zakelijk pakket versturen

 • Standaard pakket
 • Brievenbuspakje
 • PakjeGemak
 • Niet bij buren
 • Extra zeker
 • Rembours
 • Pakket buitenland

Waarom PostNL zakelijk?

Verschillende bedrijven kiezen samenwerking met PostNL zakelijk vanwege de betrouwbaarheid, efficiëntie en uitgebreide dienstverlening. PostNL biedt snelle bezorging, inclusief track & trace, voor nationale en internationale zendingen. Daarnaast is hun uitgebreide netwerk een groot voordeel. Ook hebben ze jarenlange ervaring waardoor ze een betrouwbare partner voor bedrijven zijn. Bovendien bieden ze flexibele verzendopties, zoals avondlevering en afhaalpunten, waardoor het gemakkelijker wordt om aan de behoeften van klanten te voldoen!

 

Contract van PostNL koppelen

Wil je met je webshop bestellingen verzenden via PostNL? Dan kun je met onze verzendsoftware PostNL gemakkelijk koppelen aan je webshop. Voeg zelf jouw PostNL contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van PostNL.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met PostNL pakketten te versturen!

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijke pakketten te verzenden? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. We begrijpen dat er meer stappen zijn tussen de bestelling en verzending. Daarom doorlopen wij graag deze stappen samen met jou. Samen met ons kan je ook zakelijk verzenden met PostNL zakelijk. Hierdoor zijn jouw bestellingen in goede handen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten