fbpx
Parcel Pro

Brenger

Verstuur je grote en zware pakketten met Brenger? Kies dan voor Parcel Pro als jouw nieuwe verzendsysteem. Voeg jouw eigen Brenger verzendcontract toe en profiteer van efficiënt werken door alle benodigde functionaliteiten, koppelingen, gebruiksvriendelijkheid en eigen verzendcontracten in één dashboard.Een Brenger zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem, of CSV import.

Verzendmogelijkheden

 • 1-manslevering standaard
 • 2-manslevering standaard
 • 1-manslevering 24 uur
 • 2-manslevering 24 uur
 • 1-manslevering 48 uur
 • 2-manslevering 48 uur

Tarieven Brenger

De kosten voor zakelijke pakketverzendingen met Brenger variëren op basis van factoren zoals gewicht, afmetingen en bestemming, en natuurlijk jouw eigen vervoerderscontract. Deze tarieven worden meestal berekend via een online tariefsysteem. Voor nationale verzendingen kunnen de kosten enkele euro’s bedragen, terwijl internationale verzendingen duurder kunnen zijn. Met Parcel Pro betaal je een vast bedrag per maand voor een bepaald aantal pakketten. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: basic, bronze, silver en gold. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

 

Track and trace

Met Brenger zijn je pakketjes altijd traceerbaar. Je kunt eenvoudig de voortgang van je zending volgen via het online platform. Van ophaalpunt tot bezorgadres, je blijft op de hoogte van de status. Dit geeft je zekerheid en rust, want je kan achterhalen waar je pakketje zich bevindt tijdens het verzendproces.

 

Contract van Brenger koppelen

Wil je met je webshop bestellingen verzenden via Brenger? Dan kun je met onze verzendsoftware gemakkelijk koppelen aan je webshop. Voeg zelf jouw DHL contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van DHL.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met Brenger zakelijke pakketten te versturen!

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Zoek je een betrouwbare partner om je zakelijke pakjes te verzenden? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. We begrijpen dat er meer stappen zijn tussen de bestelling en verzending. Daarom doorlopen wij graag deze stappen samen met jou. Met ons kun je ook zakelijk verzenden met Brenger, waardoor je zendingen in goede handen zijn.

 

Nieuwsgierig geworden?

Maak vandaag nog gratis een account aan bij Parcel Pro en ervaar het gemak van verzenden zelf! Heb je nog vragen? Stel het aan onze medewerkers, we helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten