fbpx
Parcel Pro

Budbee

Wat dacht je van efficiënt verzenden via één online verzendsysteem? Maak nu een account aan bij Parcel Pro en koppel jouw eigen Budbee verzendcontract en tarieven. Vergeet werken met meerdere applicaties, we helpen je met één dashboard tussen jouw webwinkel(s) en alle logistieke opties van Budbee.Een Budbee zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem, of CSV import.Waarom Budbee?


Budbee wordt vaak beschouwd als een goede verzendoptie om verschillende redenen. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom Budbee als een gunstige keuze wordt beschouwd:Flexibele bezorgopties


Budbee biedt flexibele bezorgopties, waaronder avondleveringen, specifieke tijdvakken en zelfs bezorging op dezelfde dag. Dit geeft ontvangers de mogelijkheid om een bezorgmoment te kiezen dat hen het beste uitkomt. Natuurlijk bepaal jij met jouw bedrijf welke opties je wil aanbieden aan je klanten.Realtime tracking


Budbee voorziet klanten van realtime trackinginformatie, zodat ze de voortgang van hun pakket nauwkeurig kunnen volgen. Dit zorgt voor meer transparantie en geeft de ontvanger meer controle over het bezorgproces. Natuurlijk verschilt het per bestelling of deze tracking beschikbaar is. Gelukkig is er ook nog de track and trace.Duurzaamheid


Budbee heeft aandacht voor duurzaamheid en kan bijvoorbeeld investeren in milieuvriendelijke bezorgvoertuigen of CO2-compensatieprogramma's. Voor klanten die waarde hechten aan duurzame bezorgopties, kan dit een positieve factor zijn.Betrouwbaarheid


Budbee streeft mogelijk naar betrouwbare bezorgingen en heeft een goede omgang met pakketten. Dit kan resulteren in een positieve reputatie bij klanten, waardoor ze Budbee als een betrouwbare verzendoptie beschouwen. Hierdoor zal ook het vertrouwen in jouw webshop toenemen: het pakket is namelijk naar verwachting ontvangen.Werking Budbee verzenden


Wil je pakketten versturen met Budbee? Maak gebruik van Parcel Pro! Voeg zelf jouw Budbee contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. Daarna kan je vrijwel direct verzenden met Budbee! Dit bespaart een hoop tijd, waardoor je voortaan efficiënt kan versturen.

Verzendmethoden

 • Pakket

Opties

 • handtekening bij aflevering
 • leeftijdscontrole bij alcohol verzenden

Contract koppelen

Voeg zelf jouw Budbee contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Het enige wat je nodig hebt, is jouw Webservice gebruikersnaam en Webservice wachtwoord.

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de verschillende (inter)nationale leveranciers zoals Budbee. Hierdoor zijn jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten