fbpx
Parcel Pro

Verzenden via bol.com

Wil je verkopen via bol.com? Maak dan gebruik van de verzendoptie ‘verzenden via bol.com’ van Parcel Pro! Door te werken met Parcel Pro en bol.com profiteer je van veel voordelen. De producten die je verkoopt via bol.com kunnen verstuurd worden met meerdere vervoerders. Zo beschikt het online warenhuis over de bezorginformatie van jouw pakket. Hierdoor kunnen klantvragen eenvoudig worden beantwoord en staan verkopers hier los van.Hoe werkt het?


Verwerk al jouw orders, zowel van jouw webwinkel als via bol.com, via de overzichtelijke verzendsoftware van Parcel Pro. Je kan (automatisch of handmatig) verzendlabels aanmaken voor pakketten via jouw eigen vervoerscontracten én voor de verzenden met bol.com-zendingen. Het handige alles-in-één-systeem heeft veel functies die jou helpen. Zo is onder andere het retourportaal een fijne bijkomst. Maak snel kennis met Parcel Pro!

Verzendmethoden

 • Brievenbuspakketten voor € 2,90
 • Pakketten vanaf € 4,50
 • Werken met meerdere vervoerders

Waarom verkopen met bol.com?

Verkopen met Bol.com biedt bedrijven een groot bereik en een betrouwbaar platform voor de verkoop van producten. Daarnaast stelt het verkopers in staat om toegang te krijgen tot miljoenen potentiële klanten, omdat bol.com een enorm bereik heeft. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de logistieke diensten van bol.com. Door de sterke merknaam van Bol.com profiteert jouw bedrijf van het vertrouwen bij consumenten.

 

Contract van bol.com koppelen

Wil je nog makkelijker een pakket verzenden via bol.com? Voeg bol.com dan als verzendoptie toe aan jouw webwinkel door jouw bol.com verzendcontract toe te voegen aan Parcel Pro. Om dit toe te voegen heb je alleen een Webservice API Key nodig. Gelukt? Dan ben je klaar voor de start en kan jij efficiënter verzenden via bol.com!

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijke pakketten te verzenden? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. We begrijpen dat er meer stappen zijn tussen de bestelling en verzending. Daarom doorlopen wij graag deze stappen samen met jou. Samen met ons kan je ook verzenden via bol.com. Hierdoor zijn jouw bestellingen in goede handen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten