fbpx
Parcel Pro

Bringly

Wil je pakketten verzenden met de duurzame stadsbezorger Bringly? Koppel dan jouw webshop aan de verzendsoftware van Parcel Pro en profiteer van handige functionaliteiten en efficiënt versturen. Door jouw eigen verzendcontract van Bringly te koppelen aan ons systeem kunnen er automatisch verzendlabels worden aangemaakt voor alle orders die binnenkomen. Jouw orderverwerking was nog nooit zo makkelijk! Ontdek alle mogelijkheden hieronder.Een Bringly zending kan dankzij de handige koppelingen automatisch worden aangemaakt, maar ook handmatig of met een CSV import. Koppel jouw verzendcontract aan ParcelPro en laat de verzendsoftware het werk doen.Verzendmogelijkheden Bringly


Bringly biedt diverse verzendmogelijkheden, waaronder Same Day Delivery voor spoedzendingen. Klanten kunnen via jouw webshop kiezen uit verschillende bezorgopties en tijdsvensters die passen bij hun behoeften. Wanneer de order is aangemaakt, ontvang jij het verzendlabel en zorgt Bringly voor snelle en betrouwbare levering van pakketten. Daarnaast biedt Bringly opties zoals thuisbezorging, afhaalpunten en bezorging op afspraak.

Mogelijke opties

 • Same day delivery

Voordelen Bringly

Met Bringly kunnen jouw klanten genieten van voordelen zoals flexibele bezorgopties. Verder heeft Bringly een groot netwerk van afhaalpunten waar klanten hun pakketten eenvoudig kunnen ophalen. Daarnaast zorgt Bringly voor tracking en heldere communicatie, wat fijn is voor jouw bedrijf als voor de ontvangers.

 
 

Contract van Bringly koppelen

Wil je je webshop bestellingen verzenden op een snelle manier? Dan is het slim om onze verzendsoftware te koppelen aan jouw webshop. Dan kan je bijvoorbeeld verzenden met Bringly. Voeg zelf jouw contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van Bringly.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met pakketten versturen!

 
 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijke pakketten te verzenden? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. We begrijpen dat er meer stappen zijn tussen de bestelling en verzending. Daarom doorlopen wij graag deze stappen samen met jou. Samen met ons kan je ook verzenden met Bringly. Hierdoor zijn jouw bestellingen in goede handen.

 
 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Maak vandaag nog gratis een account aan bij Parcel Pro en ervaar het gemak van verzenden zelf! Heb je nog vragen? Stel het aan onze medewerkers, we helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten