fbpx
Parcel Pro

ViaTim

Als je gebruik maakt van Parcel Pro, dan kun je je eigen ViaTim contract en tarieven koppelen. Op deze manier profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van ViaTim.Een zending van ViaTim kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem of CSV import. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op basis van jouw eigen contract een haalservice (pick-up) aan te vragen.Werking ViaTim


ViaTim verbindt wijken door middel van een netwerk van buurtpunten. Hierdoor wordt het dagelijks leven verbeterd en gemakkelijker. ViaTim heeft namelijk verschillende buurtpunten waar pakketjes verzonden en afgehaald kunnen worden. Deze punten, worden door buurtbewoners die overdag thuis zijn bediend. Zij bieden een vriendelijke en handige plek voor het ontvangen van pakketten zodat de klant deze eenvoudig kan ophalen- wanneer het zelf uitkomt. ViaTim streeft naar een gemakkelijkere en plezierig pakket ontvangst ervaring voor iedereen!Verzendmethoden ViaTim


ViaTim heeft verschillende verzendmethoden, waaronder standaard bezorging voor reguliere pakketten en express levering voor spoedzendingen. Klanten kunnen dan in jouw webshop kiezen uit de verschillende opties. Zo zijn afhaalpunten en bezorging op afspraak allemaal mogelijk. Met een betrouwbare tracking en flexibele bezorgschema's zorgt Viatim voor een fijne en klantgerichte bezorgservice die voldoet aan diverse verzendbehoeften. Ideaal voor jouw webshop!

Mogelijke opties

 • Pakket 0-15
 • Pakket 15-30
 • Brievenbuspakket

Contract van ViaTim koppelen

Wil je je webshop bestellingen verzenden op een snelle manier? Dan is het slim om onze verzendsoftware te koppelen aan jouw webshop. Dan kan je bijvoorbeeld verzenden met ViaTim. Voeg zelf jouw contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van ViaTim.

 
Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. De volgende gegevens zijn nodig: klantnummer, klantcode, API key. Je kunt vrijwel meteen beginnen met pakketten versturen!

 
 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijke pakketten te verzenden? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. We begrijpen dat er meer stappen zijn tussen de bestelling en verzending. Daarom doorlopen wij graag deze stappen samen met jou. Samen met ons kan je ook verzenden met ViaTim. Hierdoor zijn jouw bestellingen in goede handen.

 
 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Maak vandaag nog gratis een account aan bij Parcel Pro en ervaar het gemak van verzenden zelf! Heb je nog vragen? Stel het aan onze medewerkers, we helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten