fbpx
Parcel Pro

DHL Express

Maak gebruik van Parcel Pro en koppel jouw eigen DHL Express contract en tarieven. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van DHL Express. Een DHL Express zending kan handmatig worden aangemaakt.Waarom DHL Express?


DHL Express wordt vaak gekozen vanwege de snelle en betrouwbare wereldwijde bezorgingen. DHL staat bekend om zijn snelle logistiek, uitgebreid netwerk en het gebruik van technologie. Met DHL Express krijgen klanten de mogelijkheid om pakketten snel en veilig te verzenden naar bestemmingen over de hele wereld. Dit is ideaal voor bedrijven die waarde hechten aan snelheid en betrouwbaarheid in internationale zendingen.Voordelen DHL Express


Met DHL Express verzenden geeft veel voordelen, waaronder razendsnelle, betrouwbare en wereldwijde bezorging. Het bedrijf maakt gebruik van slimme logistiek en technologie om efficiënte diensten te leveren. Met een uitgebreid internationaal netwerk kunnen bedrijven die samenwerken met DHL Express profiteren van snelle levertijden. Dit is natuurlijk belangrijk voor bedrijven die snelheid en betrouwbaarheid vereisen.Daarnaast kan je met DHL Express je pakketjes realtime tracken. Het wereldwijde bereik en de kwaliteit maken DHL Express een fijne keuze voor bedrijven die waarde hechten aan soepele en snelle internationale verzendingen.

Verzendmethoden

 • Worldwide Express niet
  douaneplichtig 18:00
 • Worldwide Express
  douaneplichtig 18:00
 • EU Wegtransport
 • Express Envelope
 • Express douaneplichtig 09:00
 • Express douaneplichtig 12:00
 • Express niet douaneplichtig 09:00
 • Express niet douaneplichtig 12:00
 • Binnenland
 • Binnenland 09:00
 • Binnenland 12:00
 • EU Express 18:00

Contract koppelen

Voeg zelf jouw DHL Express contract toe in het verzendsysteem voor het verzenden van pakketten. De volgende gegevens zijn nodig: klantcode, gebruikersnaam API / webservice en wachtwoord API / webservice.

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Zoek je een betrouwbare partner voor het verzenden van je zakelijke pakket? Parcel Pro is de schakel die dit proces moeiteloos voor je regelt. We begrijpen dat er tussen bestelling en verzending meer stappen zijn. Gelukkig doorlopen we deze graag samen met jou! Bij Parcel Pro werken we samen met diverse (inter)nationale leveranciers, waaronder DHL Express. Zo zorgen we ervoor dat jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn! Ontdek het gemak zelf.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten