fbpx
Parcel Pro

Trunkrs

Gebruik je snelle same day delivery of next day delivery van vervoerder Trunkrs? Koppel jouw verzendcontract met de verzendsoftware van Parcel Pro. Jij hebt het contract, wij de software, koppelen maar en klaar! Met de verzendsoftware van Parcel Pro profiteer je van een overzichtelijk systeem, waar al jouw zendingen in beheerd worden. Verzendlabels kunnen automatisch worden aangemaakt dankzij de vele beschikbare koppelingen.Een Trunkrs zending kan dankzij koppelingen met webwinkelsoftware en/of andere systemen automatisch worden aangemaakt, maar ook handmatig of met een CSV import.Waarom Trunkrs?


Trunkrs wordt gezien als een goede verzendoptie om verschillende redenen:Flexibele bezorgopties


Bij Trunkrs heb je de keuze uit diverse flexibele bezorgopties, variërend van avondleveringen en specifieke tijdvakken tot zelfs levering op dezelfde dag. Hierdoor hebben ontvangers de vrijheid om het ideale bezorgmoment te kiezen dat naadloos aansluit op hun agenda. Als bedrijf bepaal jij natuurlijk welke van deze opties je aanbiedt aan jouw klanten, zodat de bezorgervaring perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf.Tracking


Trunkrs voorziet klanten van trackinginformatie, zodat ze de voortgang van hun pakket nauwkeurig kunnen volgen. Dit zorgt voor transparantie en geeft de ontvanger meer controle over het bezorgproces. Ook is dit fijn voor jouw bedrijf, want zo weet je waar je pakket is.Lokale bezorging


Trunkrs kan zich richten op lokale bezorging, waardoor pakketten efficiënter kunnen worden geleverd. Dit kan leiden tot snellere bezorgtijden en minder kans op vertragingen. Dit is fijn voor zowel jouw bedrijf als voor de klant: jullie weten beiden waar je aan toe bent.Verzendmogelijkheden

 • Same day delivery

Contract koppelen

Koppel jouw eigen verzendcontract en verzendt met een paar klikken grote en zware pakketten met Brenger. Voor het toevoegen zijn de volgende gegevens nodig: Webservice API key en Webservice gebruikersnaam. Nadat je het hebt gekoppeld profiteer je van veel voordelen. Zo profiteer je ook van één dashboard tussen jouw webwinkelsoftware en alle logistieke mogelijkheden van Trunkrs.

 

Je winkelsoftware is binnen enkele momenten gekoppeld aan onze verzendsoftware. Daarna kan je vrijwel direct verzenden met Trunkrs! Dit bespaart een hoop tijd, waardoor je voortaan efficiënt kan versturen.

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de verschillende (inter)nationale leveranciers zoals Trunkrs. Hierdoor zijn jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten