fbpx
Parcel Pro

Homerr

Gemakkelijk verzenden via Homerr dankzij een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk verzendsysteem? Koppel nu jouw eigen Homerr verzendcontract aan Parcel Pro en profiteer van gebruikersgemak. En bespaar kostbare tijd. Er hoeft niet meer gewerkt te worden met meerdere applicaties op verschillende locaties, Parcel Pro is dé multi carrier verzendsoftware die je helpt verder te groeien. Zo kan jij nog makkelijker en efficiënter verzenden via Homerr.Verzenden via Homerr


Een Homerr zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem, of CSV import.Homerr als verzendpartner


Homerr is de perfecte verzendpartij als je kleinere pakketjes (max. L80 x B35 x H35 cm) verstuurd binnen Nederland en Vlaanderen. Je levert pakketten bij in de diverse Homerr punten en laat ze daar ook afleveren. Hoewel de levertijd iets langer duurt, zijn de verzendkosten daarentegen wel voordeliger. Bovendien: door te verzenden via Homerr draag je een steentje bij aan een beter milieu!Duurzaam verzenden via Homerr


Homerr maakt gebruik van meer dan 1.600 Buurt- en Servicepunten in Nederland en 400 punten in Vlaanderen die pakketjes verzamelen. Bij zowel particulieren als lokale ondernemingen. Alle punten worden tot vier keer per week beleverd. De levertijd is weliswaar iets langer dan bij andere vervoerders (binnen 3 tot 5 werkdagen), maar in ruil daarvoor zijn je verzendkosten een stuk lager en draag je bij aan een beter milieu. Een deel van de winst wordt daarnaast gedoneerd aan Justdiggit voor het vergroenen van droge gebieden.Waarom Homerr?


Homerr is een goede verzendoptie om verschillende redenen, waaronder betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hieronder staan nog enkele mogelijke redenen waarom Homerr als goede verzendoptie wordt beschouwd:Buurtgerichte aanpak


Homerr maakt gebruik van een buurtgerichte aanpak, waarbij particulieren als zogenaamde 'Homerr Heroes' pakketten voor hun buren kunnen ontvangen of verzenden. Dit draagt bij aan een lokale en community-gerichte bezorgervaring. Het kan zomaar dat er in jouw buurt een buurtpunt is waar Homerr pakketjes worden ontvangen en verstuurd.Lokale betrokkenheid


Door het betrekken van lokale bewoners als bezorgpunten kan de betrokkenheid in de buurt worden vergroten. Homerr probeert mogelijk gemeenschappen te verbinden en lokale economieën te ondersteunen.

Verzendmethoden

 • direct2shop
 • return2shop

Contract van Homerr koppelen

Nog makkelijker een pakket versturen via Homerr? Voeg Homerr als verzendoptie toe aan jouw webwinkel door jouw Homerr verzendcontract toe te voegen aan Parcel Pro. Om Homerr toe te voegen heb je alleen een Webservice API Key nodig. Gelukt? Dan ben je klaar voor de start en kan jij efficiënter verzenden via Homerr!

 

Parcel Pro: de betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw zakelijk pakket te versturen? Parcel Pro is dé tussenstap die dit proces voor jou moeiteloos realiseert. Begrijpend dat er meer stappen tussen bestelling en verzending zijn, doorlopen wij deze stappen graag samen met jou. We werken samen met de verschillende (inter)nationale leveranciers zoals Homerr. Hierdoor zijn jouw zakelijke verzendingen in goede handen zijn.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces
met Parcel Pro

 • tijd icon

  Gemakkelijk aan jouw webshop gekoppeld
  Binnen drie simpele stappen kun je al beginnen met DHL zakelijk versturen.

 • adresverificatie icon

  Adresverificatie Europa via postcode
  Zodat pakketten succesvoller worden geleverd bij de ontvanger.

 • bezorgkeuze icon

  Dynamische bezorgkeuze
  Door je klanten de keuze te geven verhoog je de kans op een verkoop en een betere customer experience.

 • track trace icon

  Automatische track & trace e-mails
  Aangepast op jouw huisstijl en in de taal van de ontvanger.

 • retour icon

  Retourportaal in eigen look & feel
  Biedt retourmogelijkheden aan die bij jouw webshop passen.

 • rapportage icon

  Rapportage dashboard
  Alle vervoerders en bestellingen overzichtelijk in een verzendplatform.

 • scan print icon

  Scan pakbonnen & print verzendlabels
  Geen gedoe meer met het handmatig invullen van adressen, ons verzendsoftware haalt periodiek bestellingen uit jouw winkelsoftware op en maakt automatisch verzendlabels aan.

 • collo icon

  Multi-collo en bulk printen
  Door meer in bulk te werken maak je het verzendproces voor DHL zakelijk versturen van pakketten efficiënter en goedkoper op lange termijn.

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vind wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten